شفقنا- شیوع ویروس کرونا در جهان بویژه در آمریکا و کشورهای اروپایی روند سریعتری را نسبت به چند روز گذشته به خود گرفته و رفته رفته بر شمار مبتلایان و قربانیان ناشی از این ویروس افزوده می شود این در حالی است که آمار مبتلایان این ویروس در کانون اصلی آن یعنی شهر ووهان چین به صفر رسیده است.
به گزارش شفقنا، در حالی که رئیس جمهوری آمریکا در ابتدای این بحران مدعی می شد که تهدیدی این کشور را از جانب ویروس کرونا تهدیدنمی کند، اما اکنون این موضوع به یک معضل بزرگ برای دولتش تبدیل شده است؛ تاجایی که خود او روز پنج شنبه گفت که به دنبال استفاده از قوانین زمان جنگ برای مبارزه با ویروس کروناست.
براساس آخرین آمارها، تاکنون بیش از ۲۲۰ هزار نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا مبتا شده اند که از این بین بیش از ۹ هزار نفر فوت کرده اند.
اروپا هم اوضاع خوبی را درباره ویروس کرونا سپری نمی کند؛ آمارها در کشورهای اروپایی بویژه ایتالیا، اسپانیا و آلمان به طرز نگران کننده ای در حال افزایش است.
در اسپانیا، جان باختگان ناشی از کرونا ظرف ۲۴ ساعت اخیر شاهد افزایش ۳۰ درصدی بود و آمارهای مبتلایان آلمان از ۱۰ هزار نفر فراتر رفته است.
در اسرائیل هم شمار زیادی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و این آمار به ۵۲۹ نفر رسیده است.
در دیگر سو اما تدابیر کشورها برای مقابله با این ویروس همچنان ادامه دارد و فعالیت های جمعی در آن کشورها متوقف شده است.
کرونا در امریکا: ابتلای ۸۵۲۵ نفر و ۱۴۵ قربانی/تصویب بسته حمایتی کرونا/احداث بیمارستان در ورزشگاه واشنگتن
براساس اعلام ایالت های مختلف و مراکز بهداشتی کنترل و پیشگیری از بیماری ها در ایالات متحده، حداقل ۸،۵۲۵ مورد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از سی ان ان، ویروس کرونا در ایالات متحده ۱۴۵ قربانی داشته است.
بنابراین گزارش، با افزایش شیوع ویروس کرونا، ترامپ بسته مربوط به کرونا ویروس را به صورت قانونی امضا کرد. این بسته شامل مقررات آزمایش رایگان COVID-19 و مرخصی اضطراری است.
مجلس سنا روز چهارشنبه این بسته پیشنهادی را تصویب کرد.
به گفته کاخ سفید ، این بسته شامل بودجه اضافی مربوط به اورژانس، بهداشت عمومی،حمایت ها و مزایای مربوط به اشتغال ، برنامه های بهداشتی و الزامات پوشش بیمه و اعتبارات مالیاتی مربوطه در مواجهه با کوید۱۹ است.
گفتنی است، کرونا در آمریکا در حال گسترش است و دومین عضو کنگره هم به کرونا مبتلا شده است.
مک آدامز ، دموکرات اهل یوتا ، چهارشنبه در توییتر خود نوشت که آزمایش وی مثبت بوده است.
به گزارش سی ان ان، ایالت واشنگتن هم در حال راه اندازی بیمارستانی برای بیماران کروناویروس در یک زمین فوتبال است. این مرکز برای استقرار حداکثر ۲۰۰ تختخواب طراحی شده است.
کرونا سه کارخانه بزرگ خوردوسازی آمریکا را تعطیل کرد
برترین کارخانجات خودروسازی آمریکا از جمله فورد ، کرایسلر و جنرال موتورز به دلیل شیوع ویروس کرونا، به طور موقت تمام کارخانه های خود را تعطیل می کنند.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از سی ان ان، معاون ارتباطات فورد مارک تروبی روز چهارشنبه در توئیتی نوشت: فورد پس از شیفت عصر پنجشنبه، موقتاً تولید را متوقف خواهد کرد.
برای نخستین بار؛ ووهان بدون ثبت یک مورد مبتلا به کرونا
از زمان شناسایی ویروس کرونا این برای نخستین بار است که در ۲۴ ساعت اخیر شهر ووهان حتی شاهد ثبت یک مورد ابتلای به ویروس کرونا نبود.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از العین، نزدیک به سه ماه است که ویروس کرونا در جهان شناسایی و کشف شده است.
این ویروس خطرناک و کشنده برای نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی و کشف شود و الان به یک بحران بزرگ برای همه کشورها تبدیل شده است.
با وجود آنکه آمار مبتلایان به کرونا روز به روز به شکل نگران کننده ای در حال افزایش است اما چینی ها گام های بزرگی در مسیر کنترل ویروس برداشته اند و آرامش تا حدودی زیادی به ووهان کانون اصلی ویروس برگشته است.
کمیته ملی بهداشت چین اعلام کرد که در ۲۴ ساعت اخیر ۳۴ مورد مبتلای جدید به کرونا در این کشور ثبت شده است.
طبق این آمار شمار مبتلایان نسبت به روز قبل ۱۳ نفر افزایش پیدا کرده است اما نکته جالب اینکه هیچ کدام از این مبتلایان از ووهان کانون شناسایی و انتشار ویروس نیستند که این به خوبی نشان می دهد که چین توانسته است از شدت ویروس بکاهد و تا حدود زیادی آن را مهار کند.
بیشتر مبتلایان در ۲۴ ساعت اخیر در چین از شهر پکن پایتخت هستند تا جایکه از ۳۴ نفر ۲۱ نفر از پکن هستند.
تعداد کل مبتلایان به کرونا در چین به ۸۰۹۲۸ نفر افزایش پیدا کرده است این درحالی است که ۳۲۴۵ نفر هم در این کشور جان خود را از دست داده اند.
آمار ۵ کشوری که بیشترین ابتلا به کرونا را دارند
۵ کشور چین، ایتالیا، ایران، اسپانیا و آلمان به ترتیب بیشترین آمار مبتلایان به کرونا را در جهان دارند.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از منابع عراقی، ویروس کرونا به تهدیدی بزرگ برای همه کشورهای جهان تبدیل شده است و روز به روز دامنه گسترش آن در حال افزایش است.
اما در این میان کشورهای وجود دارند که زنگ هشدار و خطر در آنها بسیاری جدی تر است.
۵ کشور چین، ایتالیا، ایران، اسپانیا و آلمان به ترتیب بیشترین آمار مبتلایان به کرونا را در جهان دارند.
آمار این پنج کشور از ابتدای شیوع کرونا تا الان
چین
این کشور که کانون ابتلای به ویروس کرونا بوده است تا الان ۸۰۸۹۴ مبتلا داشته است و ۳۲۳۷ نفر هم به خاطر ویروس جان خود را از دست داده اند.
ایتالیا
این کشور بعد از چین بیشترین آمار مبتلایان و فوتی ها را داشته است تا جایکه ۳۵۷۱۳ نفر در ایتالیا مبتلا به کرونا شده اند و ۲۹۷۸ نفر هم جان خود را از دست داده اند.
ایران
در ایران هم آمار به شکل نگران کننده ای در حال افزایش است تا جایکه تا الان ۱۷۳۶۱ نفر به ویروس مبتلا شده اند و ۱۱۳۵ نفر هم جان خود را از دست داده اند.
اسپانیا
اسپانیا بعد از ایتالیا بیشترین مبتلایان به کرونا را در بین کشورهای اروپایی داشته است تا جایکه آمار مبتلایان در این کشور به ۱۳۹۱۰ نفر رسید و ۶۲۳ نفر هم تا الان جان خود را از دست داده اند.
آلمان
و در نهایت در این فهرست ۵ کشور نوبت به آلمان می رسد که در رده پنجم فهرست جای دارد.
روند ابتلا به ویروس کرونا در آلمان هم در حال افزایش است و تا الان ١١٩٧٩ به ویروس مبتلا شده اند که البته تعداد فوتی ها بسیار کمتر از دیگر کشورها است و تنها ۲۸ نفر جان خود را در آلمان از دست داده اند که این نشان می دهد که ژرمن ها روش های بسیار بهتری برای درمان و مراقبت از بیماران دارند.
آمریکا|۸۰ درصد فوتیهای کرونا ۶۵ سال و بالاترند / ۱۵۰ نفر جان باختند
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا اعلام کرد: ۸۰ درصد از موارد مرگ و میر ناشی از کروناویروس در کشور در میان افراد ۶۵ سال و بالاتر گزارش شده است.
ایسنا نوشت: بنابر اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا در بررسی موارد فوتی گزارش شده در فاصله ۱۲ فوریه تا ۱۶ مارس مشخص شد حدود ۸۰ درصد از فوتیهای ناشی از بیماری کووید-۱۹ در میان افراد ۶۵ سال و بالاتر بوده است.
همچنین بنابر اعلام این مرکز نرخ مرگ و میر ناشی از کروناویروس در میان افراد ۸۵ سال و بالاتر بیشترین میزان را داشته و حدود ۱۰ تا ۲۷ درصد بوده است. تاکنون مواردی از مرگ و میر میان افراد ۱۹ سال یا کمتر گزارش نشده است.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا در جدیدترین گزارش خود از تعداد مبتلایان و فوتیهای و ناشی از بیماری کووید-۱۹ اعلام کرده است: بیش از ۸۷۳۰ نفر به این ویروس آلوده شده و ۱۵۰ نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.
از میان این تعداد مبتلا، بیماری ۸۶۶۶ نفر در آزمایشگاههای آمریکا تشخیص داده شده و ۷۰ مورد نیز از شهروندانی بودهاند که در چین سکونت داشته یا از مسافران کشتی دایموند پرینسس بوده اند.
به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری CNN، بنابر اعلام مقامات آمریکایی تمامی ۵۰ ایالت این کشور با شیوع کروناویروس مواجه شده اند. بیشترین تعداد مبتلایان در نیویورک گزارش شده که تعداد آنان بیش از ۲۹۰۰ نفر است.
ترامپ به دنبال قوانین جنگی برای مقابله با «کرونای دشمن» است
به نظر میرسد ترامپ به دنبال استفاده از قوانین زمان جنگ برای مقابله را کرونا است.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از رویترز، ترامپ رسماً اعلام کرد به دنبال احیای قانون دفاع ملی است تا علیه کرونا از آن استفاده کند. این قانون در زمان جنگ کاربرد دارد و ترامپ با استفاده از آن میتواند تولید ماسک، ژل بهداشتی و دیگر وسایل بهداشتی و درمانی را تسریع کند.
رییس جمهور آمریکا با اعلام اینکه قصد دارد از قانون دفاع ملی در شرایط فعلی استفاده کند، کرونا را دشمن جدید ملت آمریکا خواند. ترامپ خود را رییس جمهور دوران جنگ خواند و گفت همه با هم میتوانیم دشمن نادیده – کرونا- را شکست دهیم.
ترامپ که سیاستهای سرسختانهای در مورد مهاجران در پیش گرفته در مورد بستن مرز با مکزک هم گفت: نه، ما قصد نداریم مرز را ببندیم اما تمهیدات شدیدی را برای جلوگیری از ورود کرونا از مرز مکزیک اتخاذ میکنیم.
رییس جمهور آمریکا همچنین دستور اعزام چند کشتی – بیمارستان که متعلق به ارتش این کشور است را صادر کرده تا بیماران کرونایی در آنها بستری شوند.
جهان|۲۲۰ هزار مبتلا به کرونا / ۹۰۰۰ تن جان باختند
افزایش شمار مبتلایان و قربانیان کووید-۱۹ در سراسر جهان همچنان ادامه داشته و کروناویروس جدید هماکنون در ۱۷۶ کشور و منطقه جهان شیوع یافته است. شمار مبتلایان به کروناویروس در جهان تاکنون ۲۱۹ هزار و ۳۵۷ نفر اعلام شده که از این میان ۸۵ هزار و ۷۴۵ نفر بهبود یافته و ۸۹۷۰ نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.
ایسنا نوشت: همچنین از میان ۱۲۴ هزار و ۶۴۲ مورد ابتلای فعالی که در حال حاضر وجود دارد، ۱۱۷ هزار و ۸۲۸ مورد خفیف بوده و ۶۸۱۴ مورد وخیم است.
پایگاه اطلاعرسانی “ورلداُمتر” در جدیدترین گزارش خود تعداد مبتلایان به بیماری کووید-۱۹و قربانیان آن را تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب زیر اعلام کرده است:
چین: ۸۰ هزار و ۹۲۸ مبتلا، ۳۲۴۵ قربانی
ایتالیا: ۳۵ هزار و ۷۱۳ مبتلا، ۲۹۷۸ قربانی
ایران: ۱۷ هزار و ۳۶۱ مبتلا، ۱۱۳۵ قربانی
اسپانیا: ۱۴ هزار و ۷۶۹ مبتلا، ۶۳۸ قربانی
آلمان: ۱۲ هزار و ۳۲۷ مبتلا، ۲۸ قربانی
ایالات متحده آمریکا: ۹۴۶۴ مبتلا، ۱۵۵ قربانی
فرلنسه: ۹۱۳۴ مبتلا، ۲۶۴
کره جنوبی: ۸۵۶۵ مبتلا، ۹۱ قربانی
سوئیس: ۳۱۱۵ مبتلا، ۳۳ قربانی
انگلیس: ۲۶۲۶ مبتلا، ۱۰۴ قربانی
هلند: ۲۰۵۱ مبتلا، ۵۸ قربانی
اتریش: ۱۶۴۶ مبتلا، ۴ قربانی
نروژ: ۱۵۹۱ مبتلا، ۶ قربانی
بلژیک: ۱۴۸۶ مبتلا، ۱۴ قربانی
سوئد: ۱۳۰۱ مبتلا، ۱۰ قربانی
دانمارک: ۱۰۵۷ مبتلا، ۴ قربانی
ژاپن: ۹۸۶ مبتلا، ۳۳ قربانی
مالزی: ۷۹۰ مبتلا، ۲ قربانی
کانادا: ۷۲۷ مبتلا، ۹ قربانی
پرتغال: ۶۴۲ مبتلا، ۲ قربانی
استرالیا: ۶۳۶ مبتلا، ۶ قربانی
برزیل: ۵۲۹ مبتلا، ۴ قربانی
چک: ۵۲۲ مبتلا
قطر: ۴۵۲ مبتلا
سرزمینهای اشغالی: ۴۳۳ مبتلا
یونان: ۴۱۸ مبتلا، ۵ قربانی
ایرلند: ۳۶۶ مبتلا، ۲ قربانی
فنلاند: ۳۵۹ مبتلا
سنگاپور: ۳۱۳ مبتلا
پاکستان: ۳۰۷ مبتلا، ۲ قربانی
لهستان: ۲۸۷ مبتلا، ۵ قربانی
اسلوونی: ۲۸۶ مبتلا، ۱ قربانی
رومانی: ۲۶۰ مبتلا
استونی: ۲۵۸ مبتلا
بحرین: ۲۵۶ مبتلا، یک قربانی
ایسلند: ۲۵۰ مبتلا
عربستان سعودی: ۲۳۸ مبتلا
شیلی: ۲۳۸ مبتلا
اندونزی: ۲۲۷ مبتلا، ۱۹ قربانی
تایلند: ۲۱۲ مبتلا، ۱ قربانی
مصر: ۲۱۰ مبتلا ، ۶ قربانی
لوکزامبورگ: ۲۰۳ مبتلا، ۲ قربانی
فیلیپین: ۲۰۲ مبتلا، ۱۷ قربانی
هنگ کنگ: ۱۹۳ مبتلا، ۴ قربانی
ترکیه: ۱۹۱ مبتلا، ۲ قربانی
هند: ۱۷۱ مبتلا، ۳ قربانی
اکوادور: ۱۶۸ مبتلا، ۳ قربانی
عراق: ۱۶۴ مبتلا، ۱۲ قربانی
روسیه: ۱۴۷ مبتلا
پرو: ۱۴۵ مبتلا
کویت: ۱۴۲ مبتلا
سان مارینو: ۱۴۰ مبتلا، ۱۴ قربانی
لبنان: ۱۳۳ مبتلا، ۴ قربانی
مکزیک: ۱۱۸ مبتلا
آفریقای جنوبی: ۱۱۶ مبتلا
ارمنستان: ۱۱۵ مبتلا
امارات متحده عربی: ۱۱۳ مبتلا
پاناما: ۱۰۹ مبتلا، ۱ قربانی
اسلوواکی: ۱۰۵ مبتلا
کلمبیا: ۱۰۲ مبتلا
تایوان: ۱۰۰ مبتلا، ۱ قربانی
آرژانتین: ۹۷ مبتلا، ۳ قربانی
بلغارستان: ۹۴ مبتلا، ۳ قربانی
کروواسی: ۸۹ مبتلا
صربستان: ۸۹ مبتلا
اروگوئه: ۷۹ مبتلا
ویتنام: ۷۶ مبتلا
الجزایر: ۷۵ مبتلا، ۷ قربانی
لتونی: ۷۱ مبتلا
کاستاریکا: ۶۹ مبتلا، ۱ قربانی
برونئی: ۶۸ مبتلا
آلبانی: ۵۹ مبتلا، ۲ قربانی
مجارستان: ۵۸ مبتلا، ۱ قربانی
قبرس: ۵۸ مبتلا
جزایر فارو: ۵۸ مبتلا
اردن: ۵۶ مبتلا
مراکش: ۵۴ مبتلا، ۲ قربانی
آندورا: ۵۳ مبتلا
بلاروس: ۵۱ مبتلا
سریلانکا: ۵۱ مبتلا
مالت: ۴۸ مبتلا
فلسطین: ۴۴ مبتلا
مقدونیه شمالی: ۴۳ مبتلا
عمان: ۳۹ مبتلا
بوسنی و هرزگوین: ۳۹ مبتلا
گرجستان: ۳۸ مبتلا
کامبوج: ۳۷ مبتلا
قزاقستان: ۳۷ مبتلا
مولداوی: ۳۶ مبتلا، ۱ قربانی
سنگال: ۳۶ مبتلا
ونزوئلا: ۳۶ مبتلا
جمهوری دومینیکن: ۳۴ مبتلا، ۲ قربانی
آذربایجان: ۳۴ مبتلا، ۱ قربانی
لیتوانی: ۳۳ مبتلا
گوادلوپ: ۳۳ مبتلا
عمان: ۳۳ مبتلا
سنگال: ۳۱ مبتلا
تونس: ۲۹ مبتلا
نیوزیلند: ۲۸ مبتلا
لیختناشتاین: ۲۸ مبتلا
بورکینافاسو: ۲۷ مبتلا، ۱ قربانی
مارتینیک: ۲۳ مبتلا، ۱ قربانی
ازبکستان: ۲۳ مبتلا
افغانستان: ۲۲ مبتلا
ماکائو: ۱۷ مبتلا
اوکراین: ۱۶ مبتلا، ۲ قربانی
جامائیکا: ۱۵ مبتلا، ۱ قربانی
گویان فرانسه: ۱۵ مبتلا
بنگلادش: ۱۴ مبتلا، ۱ قربانی
رئونیون: ۱۴ مبتلا
کامرون: ۱۳ مبتلا
مالدیو: ۱۳ مبتلا
بولیوی: ۱۲ مبتلا
هندوراس: ۱۲ مبتلا
پاراگوئه: ۱۱ مبتلا
رواندا: ۱۱ مبتلا
کوبا: ۱۰ مبتلا، ۱ قربانی
موناکو: ۹ مبتلا
ساحل عاج: ۹ مبتلا
ترینیداد و توباگو: ۹ مبتلا
گواتمالا: ۸ مبتلا، ۱ قربانی
نیجریه: ۸ مبتلا
جبلالطارق: ۸ مبتلا
گوام: ۸ مبتلا
مونتهنگرو: ۸ مبتلا
جزایر مانش: ۷ مبتلا
جمهوری دموکراتیک کنگو: ۷ مبتلا
غنا: ۷ مبتلا
کنیا: ۷ مبتلا
اتیوپی: ۶ مبتلا
پلینزیای فرانسه: ۶ مبتلا
مغولستان: ۶ مبتلا
پورتوریکو: ۶ مبتلا
سیشل: ۶ مبتلا
گویان: ۴ مبتلا، ۱ قربانی
آروبا: ۴ مبتلا
گینه استوایی: ۴ مبتلا
کوراسائو: ۳ مبتلا، ۱ قربانی
گابون: ۳ مبتلا
قرقیزستان: ۳ مبتلا
موریس: ۳ مبتلا
مایوت: ۳ مبتلا
سنت بارتلمی: ۳ مبتلا
سنت مارتین: ۳ مبتلا
تانزانیا: ۳ مبتلا
سودان: ۲ مبتلا، ۱ قربانی
باربادوس: ۲ مبتلا
بنین: ۲ مبتلا
برمودا: ۲ مبتلا
گرینلند: ۲ مبتلا
لیبـِریا: ۲ مبتلا
موریتانی: ۲ مبتلا
نامیبیا: ۲ مبتلا
کالدونیای جدید: ۲ مبتلا
سنت لوسیا: ۲ مبتلا
جزایر ویرجین آمریکا: ۲ مبتلا
زامبیا: ۲ مبتلا
جزایر کیمن: ۱ مبتلا، ۱ قربانی
نپال: ۱ مبتلا
آنتیگوآ و باربودا: ۱ مبتلا
باهاماس: ۱ مبتلا
بوتان: ۱ مبتلا
جمهوری آفریقای مرکزی: ۱ مبتلا
کنگو: ۱ مبتلا
جیبوتی: ۱ مبتلا
السالوادور: ۱ مبتلا
فیجی: ۱ مبتلا
گامبیا: ۱ مبتلا
گینه: ۱ مبتلا
واتیکان: ۱ مبتلا
مونتسرات: ۱ مبتلا
نیکاراگوئه: ۱ مبتلا
سنت وینسنت و گرنادینها: ۱ مبتلا
سنت مارتن: ۱ مبتلا
سومالی: ۱ مبتلا
سورینام: ۱ مبتلا
اسواتینی: ۱ مبتلا
توگو: ۱ مبتلا
در کشتی دایموند پرینسس (متعلق به ژاپن) نیز ۶۹۶ نفر مبتلا به کووید ۱۹ و ۷ تن قربانی این بیماری شدهاند.
چرا آمار کرونا در اروپا، ایران و چین بالاست اما در هند و پاکستان و بیشتر کشورهای آفریقایی پایین؟
«عبدالباری عطوان» نوشت: یکی از دوستان وکیل من می گوید بسیاری از اتفاقات مشکوک گذشته در خاورمیانه بعدها مشخص شد که نتیجه توطئه هایی از پیش برنامه ریزی شده بودند.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، عبدالباری عطوان تحلیلگر برجسته جهان عرب در مطلبی با اشاره به این موضوع در «رای الیوم» نوشت: جنگ لفظی میان مقامات آمریکا و چین برسر ویروس کرونا این روزها به اوج خود رسیده است؛ این جنگ پس از آن شروع شد که سخنگوی وزارت خارجه چین، سازمان سیا را به انتشار ویروس کرونا در شهر ووهان چین متهم و اعلام کرد که این کشور از طریق یک دوره نظامی، ویروس کرونا را در این شهر منتشر کرده است.
عطوان افزود: اما این جنگ با اظهارت ترامپ و مایک پمپئو که از این ویروس به «ویروس چینی» تعبیر کردند، به اوج خود رسید؛ عنوانی که نهایت نژادپرستی و سقوط اخلاقی را بازتاب می دهد.
تازه ترین فصل این جنگ، درخواست کارشناسان چینی از کاخ سفید و کنگره این کشور بود که از آنها خواستند درباره دلایل بستن آزمایشگاه «فورت دیتریک» محل تولید سلاح های بیولوژیک وابسته به فرماندهی ارتش آمریکا در ایالت مرینلند توضیح دهند.
مقامات چینی در مورد اظهارات خود در این خصوص به مقاله ای در روزنامه نیویورک تایمز استناد کرده بودند که آگوست گذشته تحت عنوان «توقف مطالعات باکتری های کشنده در آزمایشگاهی وابسته به ارتش آمریکا به دلیل نگرانی های ایمنی» منتشر شده بود؛ در آن مقاله آمده بود که ویروس هایی نظیر ابولا و سارس- پدر نسلهای مختلف ویروس های کرونا- نیز تحت آزمایش قرار می گرفت. سخنگوی آن انستیتو دلیل بستن آزمایشگاه مذکور را ضرورت های مرتبط با امنیت ملی آمریکا قلمداد کرد و به جزئیات بیشتری اشاره نکرد. در مقاله همچنین آمده بود که۳۸ هزار نفر به دلیل یک ویروس مبهم کشته شدند اما دولت آمریکا بر این موضوع سرپوش گذاشت.
تحلیلگر فلسطینی افزود: سوال ما این است که چرا این ویروس در کشورهای بزرگ اروپایی نظیر آلمان، اسپانیا، فرانسه و ایتالیا و همچنین کشورهایی نظیر ایران و چین بیشتر منتشر شده که با دولت ترامپ اختلاف دارند و درگیر تحریم ها و جنگ های تجاری با آن هستند در حالی که در کشورهایی نظیر هند و پاکستان و بیشتر کشورهای جنوب آفریقا که سیستم های بهداشتی کارآمدی هم ندارند، کمتر گسترش یافته است؟
هنوز ابهامات زیادی وجود دارد که به سختی قابل درک است و برای رمزگشایی از آنها به تحقیقات بیطرفانه بین المللی توسط کارشناسان بزرگ نیاز است و مهمترینشان هم این است که این ویروس چینی است یا آمریکایی؟
تا زمانی که چنین تحقیقاتی آغاز نشده، ما به اظهارات چینی ها در این خصوص بیشتر تمایل داریم زیرا به رئیس جمهور کنونی آمریکا و دولتش که جنگ های نژادپرستانه فاشیستی به راه انداخته و یک سوم کشورهای جهان را تحریم کرده و شعار «اول آمریکا» را اساس سیاست ها و معیار رفتارش با دیگران بویژه ملت های عربی و اسلامی و فقرای آسیا، آفریقا و آمریکا قرار داده، اعتمادی نیست و شاید تلاش ترامپ برای به انحصار درآوردن یک شرکت آلمانی که در آستانه تولید واکسن کروناست، یکی از دلایل در این زمینه باشد.
اعلام آمادگی کامل ارتش انگلیس برای مبارزه با کرونا
انگلیس برای مبارزه با ویروس کرونا که شیوع آن در این کشور شدت گرفته ۲۰ هزار سرباز را در حالت آماده باش کامل قرار داد.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از العین، وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد که خود را آماده مبارزه با کرونا کرده است.
طبق اعلام وزارت دفاع انگلیس آنها ۱۵۰ سرباز را به صورت ویژه آماده نقل دستگاه های اوکسیژن به بخش بهداشت کرده اند.
بن والاس گفت: نیروهای مسلح آماده حمایت از کشور هستند.
بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس پیش از این در نشستی خبری دستور تعطیلی مدارس را تا اطلاع ثانو ی دادند تا ۱۰ میلیون دانش آموز به خانه های خود برگردند.
انگلیس روز چهارشنبه از ابتلای ۱۰۴ مورد جدید به ویروس کرونا خبر داد تا تعداد مبتلایان در این کشور به ۲۶۲۶ افزایش پیدا کند.
بیش از ۹ هزار فوتی در جهان/ ابتلای مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا/ ۲۸۰۱ مورد جدید در آلمان/ کرونا در مصر، اندونزی، فلسطین و مراکش
«میشل بارنیه» مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا در موضوع برگزیت امروز(پنج شنبه) اعلام کرد که نتایج تست کرونایش مثبت شده است.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از اسکای نیوز عربی، از سوی دیگر بلژیک از ثبت ۳۰۹ مورد دیگر از ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
افزایش تلفات کرونا به بیش از ۹ هزار نفر
خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد: شمار فوتی های ناشی از ویروس کرونا در جهان از ۹۰۰۰ نفر فراتر رفته است.
مصر
مصر نیز اعلام کرد که به منظور پیشگیر ی از ویروس کرونا، فروشگاهها، رستوران ها و کافه ها را می بندد.
مراکش
وزارت بهداشت مراکش هم اعلام کرد که شمار مبتلایان به ویروس کرونا به ۵۸ نفر افزایش یافته است.
اندونزی
۸۲ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا نیز در اندونزی به ثبت رسیده و بالاترین آمار مبتلایان روزانه در این کشور به شمار می رود.
فلسطین
در فلسطین هم سخنگوی دولت خودگردان از ثبت ۳ مورد جدید مبتلا به کرونا در رام الله و نابلس خبر داد و اعلام کرد که شمار مبتلایان به ۴۷ نفر رسیده است.
آلمان
شمار مبتلایان جدید ویروس کرونا در آلمان هم افزایش یافته است.
به نقل از آرتی ، این کشور در یک روز اخیر ۲۸۰۱ مورد را به ثبت رسانده است.
کرونا در اسپانیا: ۱۷۱۴۷ مبتلا و افزایش ۳۰ درصدی آمار جان باختگان/ آمار آلمان از ۱۰ هزار نفر فراتر رفت
اسپانیا روز پنج شنبه اعلام کرد که شمار مبتلایان ویروس کرونا در این کشور به ۱۷۱۴۷ نفر رسیده است.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از اسکای نیوز عربی، مقامات این کشور همچنین اعلام کردند که شمار جان باختگان ناشی از این ویروس نیز به ۷۶۷ نفر رسیده است.
با ثبت آمارهای جدید، شمار جان باختگان ویروس کرونا در این کشور از افزایش ۳۰ درصدی در یک روز حکایت دارد.
افزایش مبتلایان به بیش از ۱۰ هزار نفر در آلمان
شمار مبتلایان ویروس کرونا در آلمان هم از ۱۰ هزار نفر فراتر رفته است.
به نقل از خبرگزاری فرانسه، مقامت این کشور اعلام کردند که شمار مبتلایان به ۱۰۹۹۹ نفر رسیده که از این بین ۲۰ نفر تاکنون فوت کرده اند.
کرونا در مالزی؛ نگرانی از ابتلای ۲ هزار مسلمان روهینگیایی
مالزی اعلام کرد نگران شیوع ویروس کرونا در میان دو هزار مسلمان روهینگیایی است.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از رویترز، پس از اینکه جشنواره اسلامی گوا در اندونزی به دلیل نگرانی از شیوع بیشتر ویروس کرونا لغو شد، ۲ هزار مسلمان روهینگیایی که برای شرکت در این آیین مذهبی به اندونزی سفر کرده بودند به مالزی بازگشتند. حالا مقامات مالزیایی نگران شیوع کرونا در میان این آوارگان روهینگیایی هستند.
در پی کشتار و سرکوب شدید مسلمانان روهینگیایی در میانمار، ۱۰۰ هزار نفر از آنان بدون اعلام هویت واقعی خود و به صورت غیرقانونی در مالزی زندگی میکنند. اینکه این افراد اوراق هویتی ندارند، نگرانی مالزی از عدم اعلام ابتلایشان به کرونا را باعث شده است. مقامات کولالامپور به شدت نگران افزایش مبتلایان به ویروس کرونا در مالزی هستند.
دمشق خواستار لغو تحریمهای آمریکا برای مبارزه با کرونا شد
وزارت خارجه سوریه در بیانیهای از جامعه جهانی خواست تا برای لغو تحریمهای آمریکا و اروپا علیه مردم سوریه اقدام کند.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، در این بیانیه آمده است این تحریمها غیر انسانی است و با توجه به شیوع ویروس کرونا و آمادهباش جهانی برای جلوگیری از شیوع آن، اما آمریکا و کشورهای اروپایی همچنان تحریمهای «غیر قانونی» و «غیر انسانی» علیه سوریه را حفظ کردهاند.
دولت سوریه این تحریمها را نقض آشکار حقوق بشر و اصول اولیه انسانی دانست و با درخواست لغو فوری و غیر مشروط آنها، تأکید کرد: «ملت سوریه با دشمن تروریستی و تحریمهای غیر قانونی روبه روست که بر زندگی مردم عادی و بخش بهداشت و درمان سوریه تأثیر گذاشته است و جامعه جهانی باید برای لغو این تحریمها وارد عمل شود.»
وزارت خارجه سوریه در ادامه با کشورهای ایران، ونزوئلا و کوبا و دیگر کشورهایی که در سایه تحریمها در حال مبارزه با شیوع ویروس کرونا هستند؛ اعلام همبستگی کرد.
در پایان این بیانیه آمده که آمریکا و همپیمانانش همزمان با وضع تحریمها مدعی حمایت از حقوق بشر هستند و مسئولیت قربانی شدن انسانها در پی این بیماری بر گردن آنهاست.
اردوغان: رفتار کشورهای غربی با کرونا منفی است
رئیس جمهوری ترکیه گفت: کشورهای غربی به صورت منفی با انتشار ویروس کرونا رفتار می کنند و این موضوع منجر به تغییرات اساسی در عرصه جهانی خواهد شد.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از آرتی عربی، رجب طیب اردوغان روز پنج شنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی در آنکارا گفت: ما در حال ورود به مرحله جدیدی هستیم که به احتمال زیاد در زمینه زیرساخت های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی جهان، تغییرات اساسی ایجاد خواهد شد.
رئیس جمهوری ترکیه بااشاره به اینکه برخی از کشورهای غربی نتوانسته اند تدابیر پیشگیرانه برای پیشگیری از ویروس کرونا و مبتلا شدن شهروندانشان به این ویروس اتخاذ کنند، افزود: یکی از دلایل اصلی بروز بحران ناشی از انتشار ویروس کرونا، آماده سازی ضعیف وضعیت سیستم خدمات عمومی است که در سال های اخیر وظیفه مراقبت را به نهادهای خصوصی سپرده است.
اردوغان در ادامه به بیان اینکه کشورش از آغاز برای کنترل ویروس و توزیع کمک های اجتماعی و پزشکی بین شهروندان وارد عمل شد، خاطرنشان کرد: آنکارا هم اکنون در حال ساخت واکسن و دارویی برای درمان بیماری کروناست.
رئیس جمهوری ترکیه پیشتر نیز از اتخاذ تدابیر اقتصادی برای مبارزه با کرونا خبر داده بود.
براساس اعلام منابع رسمی، تاکنون ۱۹۱ نفر در ترکیه به ویروس کرونا مبتلا شده اند که دو نفر از آنها فوت کرده است.
چهار اسیر فلسطینی در زندانهای اسرائیل به کرونا مبتلا شدند
کمیته امور اسرای فلسطینی امروز (پنجشنبه) اعلام کرد که چهار تن از اسرا در زندان «مجیدو» به بیماری کوید-۱۹ مبتلا شدهاند.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، به گفته این کمیته، ویروس کرونا از طریق یکی از اسرایی که اخیرا تحت بازجویی قرار گرفته به داخل زندان منتقل شده است و آن اسیر هم از طریق بازجوی خود به این بیماری دچار شده است.
بنابراین گزارش، اداره اموز زندانهای رژیم صهیونیستی این خبر را به طور رسمی به اسرای فلسطینی اعلام کرده و در داخل زندان حالت آمادهباش وجود دارد.
این کمیته تأکید کرد که اسرای فلسطینی در معرض خطر انتقال ویروس از سوی دیگر زندانیان و بازجویان قرار دارند و نهادهای حقوقی باید برای حمایت از اسرای فلسطینی در برابر ابتلا به ویروس کرونا وارد عمل شوند و لااقل وسایل مورد نیاز برای عدم ابتلا را در زندان فراهم کنند.
کمیته امور اسرای فلسطینی در ادامه مدیریت زندانهای رژیم صهیونیستی را به بی توجهی در خصوص هشدارهای پیشین متهم کرد.
«محمد اشتیه» نخستوزیر فلسطین چندی پیش از رژیم اسراائیل خواست تا اسرای فلسطینی در بند زندانهای این رژیم را در جهت حفظ سلامتی آنها آزاد کند.
رژیم صهیونیستی ورود مسافران به سرزمین اشغالی را ممنوع کرد
مسئولان اسرائیلی اعلام کردند که از امروز (پنجشنبه) ورود مسافران به سرزمین اشغالی به علت بیم از شیوع ویروس کرونا ممنوع است.
به نوشته سروس ترجمه شفقنا، سازمان امور مهاجرت رژیم صهیونیستی اعلام کرد که دستور بسته شدن تمامی مرزهای فلسطین اشغالی به روی اتباع خارجی را صادر کرده است.
در دستور صادره آمده است که بنا بر توصیه وزارت بهداشت اسرائیل، اجازه ورود خارجیهایی که شهروندان اسرائیل یا ساکنان دائمی آن نیستند داده نشود.
گذرگاههای مرزی رژیم صهیونیستی با مصر و اردن نیز مسدود شده است. همچنین بنابر اعلام وزارت خارجه اسرائیل، سفارتخانههای این رژیم در آلمان، هلند، قبرس، یونان و اسپانیا نیز بسته شده است.
تا بدین روز ۴۳۳ نفر در فلسطین اشغالی به بیماری کوید-۱۹ مبتلا شدهاند و مورد فوتی نیز گزارش نشده است.
شمار مبتلایان به کرونا در کردستان عراق به ۴۰ نفر رسی
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از الجزیره، شمار مبتلایان به کرونا در کردستان عراق با وجود اتخاذ تدابیر شدید همچنان در حال افزایش است.
مقامات بهداشتی در کردستان عراق اعلام کردند که با ثبت موارد جدید تعداد مبتلایان به کرونا در این اقلیم به ۴۰ نفر افزایش پیدا کرد.
آمازون از ترس کرونا، انبار نیویورک را تعطیل کرد
آمازون از تعطیلی یکی از انبارهای محصولات خود در نیویورک علت اطلاع یکی از کارکنان به ویروس کرونا خبرداد.
ایسنا نوشت: شرکت آمریکایی آمازون که بدون شک یکی از بزرگترین شرکت های خرده فروشی آنلاین در جهان به شمار می رود، روز پنجشنبه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که پس از تست مثبت ویروس کرونا یکی از کارکنان انبار محصولات آمازون در شهر نیویورک این انبار را به طور موقت به منظور جلوگیری از انتقال و انتشار این ویروس خطرناک به خارج از آن تعطیل کرده است.
این شرکت در ادامه بیانیه خود تاکید کرده که پس از فرستادن کارگری مربوطه به قرنطینه خانگی و مداوای پزشکی تمامی محصولات و محیط انبار مربوطه را ضدعفونی خواهد کرد تا اطمینان حاصل شود که از انتقال و انتشار ویروس کرونا جلوگیری شده است.
بر اساس گزارشی که در رویترز آمده است، این شرکت مستقر در سیاتل همچنین نوشت: ما همزمان که از سلامتی کارکنان و پرسنل خود حمایت می کنیم به فکر سلامت و بهداشت مشتریان خود نیز هستیم و آنها باید با خیال آسوده و فراغ بال محصولات و کالاهای مورد نظر خود را از ما خریداری و تهیه کنند.
افزایش شمار مبتلایان کرونا در کویت به ۱۴۸ نفر
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از الجزیره،وزارت بهداشت کویت اعلام کرد که در ۲۴ ساعت اخیر ۶ نفر دیگر به ویروس کرونا در این کشور مبتلا شدند.
به این ترتیب تعداد مبتلایان به کرونا در کویت به ۱۴۸ نفر افزایش پیدا کرد.
وزارت بهداشت کویت همچنین اعلام کرد که ۳ مبتلای جدید به کرونا در این کشور بهبود یافته اند تا تعداد کسانی که این ویروس را شکست دادند در کویت به ۱۸ نفر برسد.
شیوع کرونا؛ اولین شهر در آلمان هم قرنطینه شد
سرانجام اولین شهر در آلمان نیز قوانین مربوط به قرنطینه کامل را اجرا کرد.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از رویترز، مقامات شهر Mitterteich در استان باواریای شمالی در آلمان اعلام کردند به دلیل شیوع کرونا و جلوگیری از ابتلای بیشتر مردم به این ویروس، شهر را قرنطینه کردهاند. این شهر اولین نقطه در آلمان است که به دلیل شیوع ویروس کرونا، قرنطینه میشود.
مقامات این شهر که در مرز چک قرار دارد اعلام کردند شهر تا دستکم دو هفته دیگر قرنطینه خواهد بود.
اولین قربانی کرونا در روسیه/ ۱۱۰ مورد جدید در مالزی/ افزایش مبتلایان اسرائیل/ توقف صدور ویزا در عمان
ویروس کرونا اولین قربانی خود را در روسیه گرفت.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از آرتی عربی، دفتر عملیات مبارزه با ویروس کرونا در روسیه روز پنج شنبه از مرگ یک زن مسن به دلیل ابتلا به ویروس کرونا درمسکو خبر داد.
دفتر مذکور اعلام کرد که این زن که به ویروس کرونا مبتلا بوده، به دلیل بیماری مزمن فوت کرده است نه کرونا.
با این حال، این اولین فوتی ناشی از ویروس کرونا در روسیه به شمار می رود.
شمار مبتلایان در روسیه به ۱۴۷ نفر رسیده است.
افزایش مبتلایان مالزی به ۱۱۰
از سوی دیگر مالزی اعلام کرد که این کشور روز پنج شنبه ۱۱۰ مورد دیگر از ویروس کرونا را در این کشور تشخیص داده است.
افزایش مبتلایان اسرائیل
خبرنگار آرتی عربی در سرزمین های اشغالی نیز روز پنج شنبه گزارش داد: شمار مبتلایان اسرائیل به ۵۲۹ نفر رسیده است.
عمان صدور ویزا را متوقف کرد
سلطنت عمان روز پنج شنبه اعلام کرد که صدور هر نوع ویزا در این کشور به دلیل ویروس کرونا متوقف شده است.
براساس این گزارش، عمان این اقدام را در چارچوب تدابیر پیشگیرانه برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا برشمرده و اعلام کرد که این موضوع موقتی است.
نخستوزیر سابق قطر قرنطینه شد
«عبدالله بن ناصر آل ثانی» نخستوزیر سابق قطر که با تازگی از سفر خارجی بازگشته است، طبق قانون این کشور در قرنطینه قرار گرفت.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، کاربران قطری در شبکههای مجازی امروز (پنجشنبه) تصویری از «عبدالله بن ناصر آل ثانی» نخستوزیر سابق این کشور را در یکی از اتاقهای قرنطینه منتشر کردند. او به تازگی از سفر خارجی بازگشته و طبق دستور دولت قطر میبایست در قرنطینه قرار گیرد.
تا کنون چندین بازرگان قطری نیز به محض بازگشت از سفر خارجی در هتلها و ساحتمانهای مقرر شده دولت قطر در قرنطینه قرار گرفتهاند.
تا بدین روز تعداد آمار مبتلایان به ویروس کرونا در قطر به عدد ۴۵۲ مورد رسیده است.
شیوع کرونا؛ هواپیمایی امارات از خلبانان خواست بدون حقوق به مرخصی بروند
خطوط هوایی امارات عربی متحده از خلبانان و دیگر عوامل پروازی خواست بدون دریافت حقوق به مرخصی بروند.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از رویترز، بسیاری از پروازهای خطوط هوایی امارات به دلیل شیوع کرونا لغو شده است. همین موضوع باعث کاهش شدید درآمد این خط هوایی پرطرفدار شده است. به همین دلیل امارات از خلبانان و عوامل پروازی خواسته بدون دریافت حقوق به خانههای خود بروند. این خطوط هوایی به خلبانان و عوامل پروازی خود ایمیل زده و از آنان خواسته از فرصت پیشآمده برای ماندن در خانه و استراحت- بدون دریافت حقوق – استفاده کنند.
هواپیمایی امارات که متعلق به دولت این کشور است ۴ هزار خلبان، ۲۱ هزار خدمه پروازی و ۱۰۰ هزار کارمند دارد و یکی از شلوغترین خطوط هوایی منطقه و جهان است.
افزایش شمار مبتلایان و قربانیان کرونا در الجزایر؛ ۷ فوتی و ۷۵ مبتلا
الجزایر از افزایش شمار مبتلایان به کرونا در این کشور به ۷۵ نفر خبر داد این در حالی است که تعداد فوتی ها هم به ۷ نفر افزایش پیدا کرد.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از العین، وزارت بهداشت الجزایر اعلام کرد که تا الان ۳۲ نفر در این کشور با وجود ابتلای به کرونا بهبود پیدا کرده اند.
طبق اعلام وزارت بهداشت الجزایر شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۷۵ نفر افزایش پیدا کرد این درحالی است که ۷ نفر هم جان خود را از دست داده اند.
بیشتر مبتلایان به کرونا در الجزایر از شهر البلدیه که ۵۱ نفر هستند.
روسیه: اپیدمی «کرونا» بدترین بحران سلامتی در ۵۰ سال اخیر است
دولت روسیه طی بیانیهای اعلام کرد که شیوع ویروس «کرونا» در سراسر جهان بدترین بحران سلامتی در ۵۰ سال گذشته است.
ایلنا نوشت: دولت روسیه امروز -پنجشنبه- طی بیانیهای اعلام کرد که شیوع ویروس «کرونا» در سراسر جهان بدترین بحران سلامتی در ۵۰ سال گذشته است.
در این بیانیه آمده است: «وضعیت امروز نشاندهنده بیماری فراگیر جهانی است. این یکی از بدترین بحرانهای سلامتی در ۵۰ سال گذشته است.»
این بیانیه همچنین عنوان کرد: «در آینده، چنانچه نیاز شود، محدودیتهایی در رابطه با این اپیدمی در کشورهای خارجی اعمال میشود.» کابینه دولت روسیه اعلام کرد که این اقدامها ممکن است شامل لغو مراسم مذهبی و ورزشی و ضدعفونی کردن ادارهها شود.
۴۰۰۰ فرانسوی به جرم نقض قرنطینه جریمه شدند
فرانسه ۴۰۰۰ شهروند خود را به جرم شکستن قرنطینه جریمه کرده است.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ فرانسه در اولین روز قرنطینه کامل این کشور چهار هزار نفر را به جرم شکستن این قانون جریمه کرده است. فرانسه به منظور شکستن چرخه انتقال ویروس کرونا ۱۵ روز قرنطینه کامل اعلام کرده است.
کریستوفر کاستانر نخست وزیر فرانسه اعلام کرد ما در روز اول ۴۰۹۵ نفر را به جرم نقض قرنطینه کرونا ۳۷ یورو جریمه کردیم؛ کسانی که این قرنطینه را نقض کنند در روز دوم ۱۳۵ یورو و از روزهای بعدی ۳۷۵ یورو جریمه خواهند شد.
از میانه روز سهشنبه قانون قرنطینه کرونا در فرانسه آغاز شده است و افراد تنها برای کارهای بسیار حیاتی و ضروری و با امضا کردن یک برگه که مقصد آنها را مشخص میکند میتوانند از خانه خارج شوند.
آمریکا و استرالیا ورود مسافران را ممنوع کردند
آمریکا و استرالیا به خاطر مبارزه با ویروس کرونا ورود مسافران را ممنوع کردند.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از الجزیره،نخست وزیر استرالیا اعلام کرد که از روز جمعه ممنوعیت برای ورود افرادی که شهروند و یا مقیم این کشور نیستند وضع خواهد شد.
در همین راستا سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم اعلام کرد که از امروز هیچ ویزایی صادر نخواهد شد.
ثبت۱۵۲مورد جدید کرونا در کره جنوبی
تعداد موارد ابتلا به کرونا در سطح جهانی به بیش از ۲۰۰۰۰۰ نفر رسید. این ویروس تا کنون جان بیش از ۸ هزار نفر را گرفته است.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از رویترز، کره جنوبی اعلام کرد که روز پنجشنبه ۱۵۲ مورد جدید از ابتلا به کرونا در این کشور ثبت شده است و آمار ابتلا به کرونا در این کشور به ۸ هزار و ۵۶۵ مورد رسید.
گفتنی است، کره جنوبی به مدت چهار روز پیاپی تا چهارشنبه کمتر از ۱۰۰ مورد ابتلا ثبت کرده بود.
آمار بالای کادر پزشکی آلوده به کرونا در ایتالیا
حداقل ۲۶۲۹ نفر از کادر پزشکی ایتالیا از ابتدای شیوع بیماری در ماه فوریه به کرونا آلوده شده اند که بیش از هشت درصد از کل موارد را تشکیل می دهد. در واقع درصد کادر پزشکی ایتالیا که به ویروس کرونا آلوده شده اند تقریباً دو برابر تعداد ثبت شده در چین است این در حالیست که طبق آمار منتشر شده، کارکنان پزشکی آلوده به کرونا در چین ۳.۸ درصد از کل موارد را تشکیل داده اند و فقط پنج مورد فوت داشته اند.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از الجزیره، در چین بیش از ۶۰ درصد از کادر پزشکی که به کرونا آلوده شده اند در مرکز شیوع ویروس و در ووهان بوده اند.
بر اساس گزارشی که روز چهارشنبه در یک نشریه علمی منتشر شد، احتمالاً تعداد واقعی کادر پزشکی آلوده به کرونا در ایتالیا بیشتر از موارد ثبت شده است چرا که کادر پزشکی دایما تست نمی شوند و اقدامات حفاظتی در بیمارستان های ایتالیا ناکافی بوده است و بسیاری از آنها هنوز از ماسک های جراحی و فیلترهای محافظ مناسب استفاده نمی کنند.
هنوز آمار و ارقام رسمی در مورد تعداد پرسنل پزشکی که در اثر بیماری کرونا در ایتالیا درگذشته اند، وجود ندارد.
بنابراین گزارش، ایتالیا ماسک تولید نمی کند و با گسترش همه گیری، کشورهای همسایه هم تمایلی به صادرات منابع مورد نیاز خود به دیگر کشورها را ندارند.
کارشناس بهداشتی ایتالیا در گفت و گو با الجزیره در این باره می گوید: در حال حاضر مشکل ایتالیا تامین تجهیزات محافظ است. دولت باید مدتی قبل به این امر فکر می کرد. منطقی است که پس از اپیدمی جهانی این بیماری ، کشورهایی که ماسک و سایر وسایل محافظتی تولید می کنند، اکنون آنها را برای خود نگه می دارند و صادرات خود را متوقف کرده اند.
وی ادامه داد: ما در حال حاضر تعداد محدودی پزشک و پرستار داریم. در شرایط تشدید خطر شاید مجبور باشیم که حتی از کسانی که تست مثبت دارند هم بخواهیم ادامه کار دهند.
به گفته وی، اگر ما از کارکنان بخش پزشکی به اندازه کافی محافظت نکنیم ، آنها به پایان می رسند، مانند جنگی که سربازان هنگام جنگیدن در میدان نبرد جان خود را از دست می دهند، اما این بار به دلیل کمبود تجهیزات. هرچه پرسنل پزشکی بیشتری آلوده باشند ، پاسخگویی سیستم بهداشت و درمان ضعیف تر خواهد بود.
گفتنی است، روز چهارشنبه ، ایتالیا اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ، ۴۷۵ نفر جان خود را از دست داه اند و تعدا افراد مبتلا به کرونا ۲۹۷۸ نفر افزایش یافته است. این رشد ۱۹ درصدی تعداد افراد مبتلا به کرونا در ایتالیا را به ۳۵۷۱۳ مورد رساند.
تاکید بر ادامه روابط تجاری آمریکا و کانادا علیرغم محدویت های مسافرتی کرونا
کاخ سفید اعلام کرد که رییس جمهور آمریکا و نخست وزیر کانادا توافق کردند که تجارت بین دو کشور علیرغم محدودیت های مسافرتی که برای مقابله ویروس کرونا ایجاد شده است، ادامه داشته باشد.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از رویترز، کاخ سفید در بیانیه ای عنوان کرد: دو رییس جمهور درباره همه گیری ویروس کرونا و همکاری نزدیک دو کشور، تلاش برای مبارزه با کرونا، توافق برای کاهش ترددها در مرزهای ایالات متحده و کانادا و همکاری برای انجام سفرهای ضروری ، گفتگو کرده اند.
در این بیانیه تاکید شده است که دو کشور بدون توجه به محدودیت های مسافرتی، زنجیره تجارت را حفظ می کنند.
آمار مبتلایان به کرونا در مصر به ۲۱۰ نفر رسید
وزارت بهداشت مصر از ثبت ۱۴ مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور خبر داد. بر این اساس تعداد کل موارد تأیید شده در مصر به ۲۱۰ مورد رسید.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از رویترز، کرونا در مصر تاکنون ۶ قربانی گرفته است.
اروپا در مرگبارترین روز کرونا، چین را پشت سر گذاشت: ۴۷۵ قربانی در یک روز در ایتالیا
در حالی که ایتالیا مرگبارترین روز خود را در مواجه با ویروس کرونا داشت، اروپا از نظر قربانیان ویروس کرونا چین را پشت سر گذاشت.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از بلومبرگ، تا امروز بیش از ۸۵۰۰۰ نفر در سراسر اروپا به کرونا مبتلا شده اند این درحالیست که چین که مرکز ویروس کرونا بوده است ۸۰.۹۰۰ نفر مبتلا داشته است. تعداد قربانیان کرونا در اروپا به مرز ۴۰۰۰ نفر رسیده است و تعداد قربانیان این ویروس در چین ۳۲۰۰ نفر گزارش شده است.
بنابراین گزارش، تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا با اعلام مرگ ۴۷۵ نفر طی ۲۴ گذشته به ۲۹۷۸ نفر رسیده است.
بالاترین آمار کشته های چین در اوج اپیدمی ۱۵۰ نفر کشته در ۲۳ فوریه بود.این بالاترین میزان مرگ و میر روزانه از زمان شروع اپیدمی در ووهان چین بود.
گفتنی است، طی ۲۴ ساعت گذشته تعدا افراد مبتلا به کرونا ۲۹۷۸ نفر افزایش یافته است. این رشد ۱۹ درصدی تعداد افراد مبتلا به کرونا در ایتالیا را به ۳۵۷۱۳ مورد می رساند.
هر چند که در این بین یک نشانه کوچک و امیدوارکننده هم وجود دارد چرا که تعداد افراد مبتلا در ایتالیا ، مرکز حادثه شیوع کرونا در اروپا ، در ۲۴ گذشته برای اولین بار طی یک هفته ۱۰ درصد کاهش یافته است.
گفتنی است، اکنون در سراسر اروپا ، مدارس و دانشگاه ها بسته شده اند و تعطیلی ها به امری عادی بدل شده است. سینماها ، سالن های بدنسازی ، کلوپ ها ، کافه ها و رستوران ها بسته شده اند و بیشتر شرکت ها از کارمندان خواسته اند که از خانه کار کنند.
آنگلا مرکل این بیماری همه گیر را بزرگترین چالش این کشور پس از جنگ جهانی دوم خواند
صدراعظم آلمان آنگلا مرکل در یک برنامه تلویزیونی آلمانی ها را ملزم به رعایت محدودیت هایی کرد که زندگی اجتماعی را متوقف میکند.
مرکل در طی سخنرانی شامگاه چهارشنبه به ملت آلمان گفت: این یک مسیله جدی است – و شما باید آن را جدی بگیرید.از زمان اتحاد مجدد آلمان چنین چالشی برای کشور ما وجود نداشته است. نه ، از زمان جنگ جهانی دوم.
آلمان همچنین کنترل مرزهای داخلی اش به سمت کشورهای اروپایی را ادامه می دهد. وزارت کشور آلمان در بیانیه ای اعلام کرد این محدویت ها شامل ورودی از کشورهای ایتالیا ، اسپانیا ، فرانسه ، اتریش ، سوئیس ، لوکزامبورگ و دانمارک و از طریق سفرهای هوایی و دریایی است.
انگلستان
به گزارش شفقنا، بلاخره انگلستان هم تسلیم کرونا شد و نخست وزیر بوریس جانسون اعلام کرد که که مدارس این کشور از روز جمعه تعطیل خواهند شد.
جانسون تاکید کرد که کنترل های سختگیرانه تری در لندن انجام می شود زیرا دولت وی به دنبال کاهش همه گیری این بیماری است.
تعداد افراد مبتلا به کرونا در این کشور در روز چهارشنبه ۳۵ درصد افزایش یافت و به ۲۶۲۶ نفر رسید.
پرتغال
رئیس جمهور پرتغال نیز ۱۵ روز وضعیت اضطراری در این کشور اعلام کرد.
تعداد موارد تائید شده در این کشور با ۴۳ درصد افزایش در یک روز به ۶۴۲ رسیده است.
اسپانیا
پادشاه فیلیپه ششم اسپانیا هم از اسپانیایی ها خواست تا برای جلوگیری از شیوع ویروس ، که حدود ۱۴۰۰۰ نفر را در این کشور آلوده کرده و ۵۹۸ را کشته با هم متحد شوند.
وی تاکید کرد: ما به حالت عادی باز خواهیم گشت – شکی نیست. اگر همه ما متحد شویم و با هم کار کنیم.
روسیه با ویروس موزاییک تنباکو به جنگ کرونا می رود
رئیس گروه ویروس شناسی دانشکده زیست شناسی در دانشگاه مسکو اعلام کرد: دانشمندان روس از ویروس موازییک تتون یا تنباکو، یک داروی ترکیبی برای مبارزه با ویروس کرونای جدید ساخته اند.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از آرتی عربی، خانم «اولگا کاراپووا» با اشاره به این موضوع گفت: دانشمندان فناوری جدیدی برای تولید مولکول های کروی مبتنی بر ویروس موازییک توتون غیرمضر برای انسان ابداع کرده اند. علاوه بر این، سطح این ذره می تواند به هر پروتئینی از جمله پروتئین ویروس سارس که باعث بیماری همه گیر کرونا می شود، بچسبد.
کاراپووا افزود: ذراتی که ایجاد شده اند، مصون هستند و بدون استفاده از مواد اضافی که برای تولید واکسن های دیگر استفاده می شوند، در بدن پاسخ قوی ایجاد می کنند.
وی در پایان گفت: ذرات مبتنی بر ویروس موزاییک تنباکو کاملا تجزیه پذیر است و پس از انجام وظایف محوله، از بدن خارج می شوند.
«میخائیل کربیشنکوف» رئیس دانشکده بیولوژی دانشگاه دولتی مسکو وعضو آکادمی علوم روسیا هم گفت: می توان ظرف ۳ ماه یک واکسن ضد ویروس کرونا ساخت.
∎