شناسهٔ خبر: 38881295 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

مشاوره پزشکی

آجیل شب عید را چگونه ضدعفونی کنیم؟

یک متخصص تغذیه در مورد روش ضد عفونی کردن آجیل (Nuts) شب عید توضیحاتی داد.

صاحب‌خبر -

کوروش صمدپور متخصصان تغذیه و رژیم درمانی، در مورد نحوه استفاده از آجیل شب عید با توجه به بروز ویروس کرونا (corona) در دنیا خاطرنشان کرد:آجیل های باز و بسته بندی شده مثل بادام، پسته، تخمه و ... به هیچ وجه از دست فروشان خریداری نشوند.او ادامه داد:برای خرید و تهیه انواع آجیل (Nuts) بهتر است به مراکز و فروشگاه های معتبر مراجعه کنیم.این متخصص تغذیه و رژیم درمانی عنوان کرد :قرار دادن انواع آجیل ها در سینی فر و دادن حرارت ملایم ده دقیقه ای به آنها سبب گرم شدن آجیل و کاهش یافتن خطر ابتلا به ویروس کرونا (corona) خواهد شد.

صمدپور خاطر نشان نمود :از آن جایی که امکان دارد ماندگاری آجیل مشکل ساز شود؛ بدین ترتیب نباید به هیچ عنوان آنرا به میزان زیاد در حرارت قرار داد و بهتر است تنها به اندازه مصرف دو تا سه روز قرار داد.او خاطر نشان کرد:ویروس کرونا به حرارت بالای ۳۵ الی ۴۰ درجه حساسیت دارد و برای این که آنرا بصورت کامل نابود کنیم، می توانیم با قرار دادن ظرف آجیل هایی مثل بادام، فندوق، پسته، گردو و ... به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۴۰ درجه این کار را انجام دهیم و حتماً از یاد نبرید که حرارت دادن به آنها هیچ مشکلی ایجاد نمی کند.این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره روش خرید شیرینی جات گفت:خرید یا تهیه شیرینی تر هرگز توصیه نمی شود، ولی برای خرید شیرینی جات خشک به دلیل حرارت دادن در فر هیچ مشکلی ایجاد نمی کند.

صمدپور با بیان اینکه انواع شیرینی های خشک در اثر حرارت دادن از بین میروند ، گفت :مشخص نیست چه کسانی به پخت و پز آن ها پرداخته اند و میتوانند به آسودگی هنگام دست بدست شدن و قرار گرفتن در جعبه شیرینی، آلوده شوند.او گفت:بهترین کار برای مصرف شیرینی جات پخت و پز آنها در درون خانه با رعایت اصول بهداشتی است.پایداری ویروس کرونا (corona) بر روی سطوح گوناگون مثل لباس، چوب، فلز، کیف و ... بسیار متفاوت است. این ویروس میتواند روی میوه، شیرین، آجیل و یا بسته بندی روی شکلات ها باقی بماند و به آسانی سبب انتقال آلودگی به بدن افراد شود که در این صورت میتوان با استفاده از الکل و صابون یا مایع، بسته روی شکلات را ضدعفونی کرد.متخصصان عفونی و کارشناسان تغذیه اعتقاد دارند که قرار دادن آجیل در فر و یا مایکروفر در حرارت بالای ۴۰ درجه سبب نابودی ویروس کرونا خواهد شد.

البته از راهکار های دیگر همانند استفاده از باد گرم به وسیله سشوار و دمیدن آن داخل ظرف آجیل و یا پلاستیک هایی که این خوراکی خوشمزه در آن ها قرار دارد میتوان تا حدودی از مضرات این ویروس کشنده کاست و سلامت جسمانی خود را با مصرف آنها ضمانت کرد.

نظر شما