شناسهٔ خبر: 38869945 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: بولتن‌نیوز | لینک خبر

بولتن نیوز گزارش می دهد؛

پشت پرده توئیت جدید سفیر انگلیس در تهران

سفیر انگلیس ایران را بخوبی می شناسد. قطعا وی بخوبی می داند چرا مردم به فروشگاهها هجوم نبردند. او می خواهد بداند مردم به این توئیتش چه جواب خواهند داد. شاید جمع آوری اطلاعات از مردم یکی از اهداف این توئیت های به ظاهر ساده باشد.

صاحب‌خبر -

گروه بین الملل: سفیر انگلیس ایران را بخوبی می شناسد. قطعا وی بخوبی می داند چرا مردم به فروشگاهها هجوم نبردند. او می خواهد بداند مردم به این توئیتش چه جواب خواهند داد. شاید جمع آوری اطلاعات از مردم یکی از اهداف این توئیت های به ظاهر ساده باشد.

به گزارش خبرنگار بولتن نیوز، راب مک ایر سفیر انگلیس در تهران اخیرا در نوئیتی نوشت: «از رفتار ايراني ها براى هجوم نياوردن به قفسه دستمال توالت تعجب میکنم».

این توئیت سفیر انگلیس بازتابی در فضای مجازی داشت و اینکه برخی نوشتند «سفير انگليس از رفتار ايرانيان براى هجوم نياوردن به قفسه دستمال توالت تعجب كرده است؛ آن هم در شرايطى كه هموطناتش در عرض يك ساعت فروشگاه ها را خالى كردند».

اما چند نکته قابل تامل راجع به این توئیت؛

1-راب مک ایر، سفیر انگلیس در تهران، عصر روز شنبه 21 دی ماه در مقابل دانشگاه امیرکبیر در حالیکه در تجمع اعتراضی مقابل این دانشگاه شرکت کرده بود، هنگام تهیه عکس و فیلم از تجمع ، بازداشت شد. این بازداشت سه ساعت به طول انجامید و در نهایت وی آزاد شد.
وی بعد از بازداشت، به زبان انگلیسی صحبت می کرد و هویت اصلی خود را کتمان می کرد اما در نهایت مجبور شد تا خود را معرفی کند.
بازتاب منفی این اقدام خلاف عرف سفیر انگلیس، واکنش های مختلفی در پی داشت از آن جمله حداقل 50 نماینده مجلس در تذکر شفاهی و کتبی در صحن مجلس خواستار اخراج وی از تهران شدند. از جمله مصطفی کواکبیان نماینده تهران و رئیس گروه دوستی - پارلمانی ایران و انگلیس.

2- تحت این فشارها، سفیر انگلیس روز چهارشنبه 25 دی ماه ایران را ترک کرد و در روز پنچ شنبه 17 بهمن به تهران بازگشت و خودش با انتشار یک ویدیو اعلام کرد: « من اخیراً از لندن به تهران برگشتم. این سفر مهمی بود که از قبل برنامه‌ریزی شده بود.»

3- سفیر انگلیس که دوست دارد هر از گاهی در رسانه های ایران مطرح باشد و خودش از خودش خبر و اطلاع رسانی می کند، از 18 بهمن تا کنون خبری ازش نبود اما با توئیت جدید هدف خاص خود را دنبال می کند.

4- سفیر انگلیس ایران را بخوبی می شناسد. قطعا وی بخوبی می داند چرا مردم به فروشگاهها هجوم نبردند. او می خواهد بداند مردم به این توئیتش چه جواب خواهند داد. شاید جمع آوری اطلاعات از مردم یکی از اهداف این توئیت های به ظاهر ساده باشد.

نظر شما