شناسهٔ خبر: 3878183 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مه و رطوبت ۱۰۰ درصدی هوا در خوزستان

صاحب‌خبر -


به گزارش واحد مرکزی خبر ،آقای جنتی گفت شادگان و ماهشهر با 100 درصد ،آبادان 95 درصد ،گتوند 94 درصد ، شوش 91 درصد و اهواز و دزفول  با 88درصد ، بیشترین میزان رطوبت را در بین شهرهای استان به خود اختصاص داده اند.

وی افزود : علت وقوع این پدیده ،‌ انتقال هوای مرطوب از روی خلیج فارس و گسترش آن در مرزهای ساحلی و جنوبی و ریزش هوای سرد بر روی این مناطق است که منجر به اشباع رطوبت موجود درهوا و  پیامد آن ، سبب وقوع پدیده مه در این مناطق می شود.

وی گفت : این پدیده عموما و به شکل متناوب پس از بارندگی های فصلی معمولا در استان رخ می دهد.

رئیس پیش بینی سازمان هواشناسی خوزستان افزود :‌درهفته جاری وضعیت هوا پایدار و بدون تغییر و وقوع مه نیز از نشانه های هوای پایدار است .

جنتی گفت : در 24 ساعت گذشته،  اهواز با 27 درجه سانتی گراد و ایذه با سه  درجه سانتیگراد به ترتیب بیشترین و کمترین دما را در بین شهرستانهای خوزستان داشته اند.وی افزود : دمای هوا در اهواز هم اکنون 17 درجه سانتیگراد است که نسبت به دیروز تغییری نداشته است.



∎​