شناسهٔ خبر: 38774854 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

پزشک عمومی در گفتگو با پارسینه:

سامان رحیمی:مهم‌ترین نکات بهداشتی در مقابله با کرونا در محل کار؛ دور لوازم مشترک محل کار خط قرمز بکشید

پارسینه

اگرچه ویروس کرونا خاکستر تعطیلی را بر بسیاری از کسب و کارها پاشیده است، اما هنوز افراد زیادی راهی ندارند جز اینکه هر روز در محل کار خود حاضر شوند. این افراد، روزانه در محیط‌های جمعی حاضر می‌شوند و مجددا به خانه برمی‌گردند و به همین لیل هم می‌توانند عامل جذب ویروس و انتقال آن به دیگران باشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش پارسینه؛رعایت برخی نکات بهداشتی اما می‌تواند مانع از این اتفاق و حفظ سلامتی بیشتر مردم و کنترل این ویروس شود.

سامان رحیمی، پزشک عمومی در گفت‌و‌گو با پارسینه معتقد است ابتدا باید تا جای ممکن از حضور در این محل‌ها جلوگیری کرد: «بسیاری از افراد می‌توانند از مرخصی‌ها و به ویژه مرخصی‌های استعلاجی خود استفاده کنند. به همین دلیل هم توصیه ما این است که تا حد ممکن و تا جایی که برایتان شدنی است، اصلا سرکار نروید و با تعامل با مدیران خود به یک ساز و کار مناسب برای کار کردن از راه دور برسید.»

اما در صورتی که این امکان وجود نداشته باشد، رعایت نکات بهداشتی بهترین راه برای جلوگیری از بروز ویروس کرونا است: «استفاده از ماسک تنها به افرادی توصیه می‌شود که خودشان نشانه‌هایی از بیماری را دارند. این توصیه برای 2 هفته پیش بود. اما حالا و با توجه به شیوع شدید این ویروس و برای افرادی که قرار است در محل کار خود حاضر شوند، بهتر است از ماسک استفاده کنید چون نمی‌دانید که بقیه چه شرایطی دارند. ولی استفاده از همان ماسک هم به خاطر بالا بردن تعداد برخورد‌های دست با صورت نیاز به حساسیت بالایی دارد. پس اگر از آن دسته افرادی هستید که مدام به ماسکتان دست می‌زنید و یا اینکه به خاطر کارتان مجبور هستید هربار ماسک را بردارید، استفاده از ماسک ریسک خطر را بیشتر می‌کند. به جای این کار، باید تعداد بیشتری در روز دست و همچنین صورت خود را بشویید.»

او تاکید کرد: «لوازم شخصی خود را در محل کار، هر روز که وارد محیط کاری می‌شوید ضدعفونی کنید. لوازمی همچون خودکار، هدست، موس کامپیوتر و لوازمی که دست‌هایتان مدام با آن در ارتباط است. همچنین به هیچ عنوان از لوازم آبدارخانه استفاده نکنید. لیوانف قاشق و هر ابزار دیگری که امکان دارد دیگران هم از آن استفاده می‌کنند و مشترک است یک خط قرمز بزرگ و پررنگ بکشید.»

این پزشک عمومی با اشاره به نحوه تعامل با همکاران توضیح داد: «فاصله متری نکته مهمی است که نباید در تعامل با همکاران و یا ارباب رجوع‌ها نباید فراموش شود. این فاصله باید یک تا 2 متر باشد و قطعا هم می‌دانید که به هیچ عنوان نباید به کسی دست بدهید و یا در آغوش بگیرید.»

او در نهایت خاطرنشان کرد: «استفاده از تهویه هوا و یا باز کردن چندین باره پنجره‌ها در محل کار هم کمک می‌کند که هوای مانده در محیط تغییر کند. همچنین اگر از وسایل حمل و نقل عمومی برای سیدن به محل کارتان استفاده می‌کنید، تا جای ممکن هیچ جایی ننشینید و به هیچ چیزی دست نزنید. یک سبد در ورودی خانه بگذارید، سبدی که بچه ها به آن دست نزنند و هر روز لباس و کیف و کلید و تمامی لوازمتان را داحل آن بیندازید که مجبور نشوید هر روز لباس‌ها را بشویید.»

نظر شما