شناسهٔ خبر: 38760071 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

ترامپ: برای جلوگیری از تاثیر کرونا بر اقتصاد آمریکا برنامه دارم

صاحب‌خبر -

شفقنا- رییس جمهور ایالات متحده گفت برای جلوگیری از تاثیرات منفی همه‌گیری ویروس کرونا بر اقتصاد کشورش برنامه‌های ویژه‌ای دارد.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از رویترز، درحالیکه کرونا صدها نفر را در آمریکا مبتلا کرده، ترامپ همچنان بر عدم تاثیر این ویروس بر ایالات متحده تاکید می‌کند به طوریکه به خبرنگاران گفت برای عدم تاثیر منفی کرونا بر اقتصاد آمریکا برنامه‌های ویژه‌ای از جمله کاهش مالیات‌ها دارد که قرار است آنها را با جمهوریخواهان در کنگره در میان بگذارد. این درحالی است که نانسی پلوسی رهبر دمکرات‌های کنگره گفته برنامه کاهش مالیات‌ها به خاطر ویروس کرونا نمی‌تواند زیاد گسترده باشد.

تصمیم ترامپ برای کمک به اقتصاد آمریکا در میانه شیوع ویروس کرونا درحالی است که دولت و کنگره بر سر کمک ۸/۳ میلیارد دلاری برای مبارزه با این ویروس به توافق رسیده‌اند. به نظر می‌رسد از دیگر کمک‌هایی که ترامپ در نظر دارد برای شهروندان آمریکایی در وسط بحران کرونا ارائه دهد، قطع نکردن آب و برق در صورت ندادن قبض، گسترش کمک غذایی، توسعه بیمه همگانی، کمک پزشکی واز همه مهمتر کمک غذایی به کودکان فقیر در مدارس است.

ترامپ در سخنانی در کاخ سفید تصریح کرد به قانون گذاران فشار می‌آورد تا در صورت شیوع ویروس کرونا و افزایش نگرانی‌های اقتصادی و تاثیر آن بر بازار سهام، به کارگران روز مزد کمک کنند. ترامپ از ارائه سبد حمایتی به کارگران از طریق محرک‌های اقتصادی از جمله کاهش مالیات حقوق و دستمزد و دادن وام به کسب و کارهای کوچک سخن گفت. وی افزود، روز سه‌شنبه در دیدار با سنا و قانونگذاران مجلس نمایندگان درباره اقدامات “تسکین اساسی” برای کاهش تأثیر ویروس کرونا گفت‌وگو خواهد کرد.

کاخ سفید همچنین از ترس گسترش ویروس کرونا مرخصی کارکنان را افزایش داده است.

سخنان ترامپ در مورد کاهش تاثیر ویروس کرونا بر اقتصاد آمریکا در حالی بیان شد که افت ۷ درصدی شاخص‌های بورس نیویورک در دقایق نخست داد و ستدهای امروز (سه شنبه) موجب توقف کوتاه مدت معاملات بازار سرمایه آمریکا شد، رخدادی که از اوج بحران مالی سال ۲۰۰۸ تاکنون بی‌سابقه بود.

همچنین شاخص اِس‌اَندپی‌۵۰۰ (S&P۵۰۰) که میانگین قیمت سهام ۵۰۰ شرکت برتر بورس نیویورک را نشان می‌دهد، با گذشت حدود ۳۴ دقیقه از شروع معاملات وال‌استریت ۲۰۸ واحد معادل ۷ درصد سقوط کرد، رخدادی که برای نخستین بار پس از دسامبر ۲۰۰۸، موجب توقف ۱۵ دقیقه‌ای خرید و فروش‌ها شد.

همزمان قیمت جهانی نفت نیز تحت تاثیر افت رشد اقتصادی جهان و بی‌نتیجه بودن تلاش عربستان برای جلب توافق کشورهای اوپک پلاس به رهبری روسیه برای کاهش تولید نفت شدیدترین سقوط روزانه خود در ۲۹ سال گذشته را تجربه کرد و با ثبت نرخ ۳۲ دلاری به پایین‌ترین حد در چهار سال گذشته رسید.

خبر اصلی را در رویترز ببینید

نظر شما