شناسهٔ خبر: 38724746 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری به ۲۱ نفر رسید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری گفت: با گذشت ۱۶ روز از شیوع ویروس کرونا در کشور، تعداد بیماران مبتلا به این ویروس در استان تا ۱۸ اسفند به ۲۱ مورد رسید.  

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری‌انلاین به نقل از ایرنا، مجید شیرانی،  رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: تاکنون از ۱۷۰ بیمار مشکوک به ویروس کرونا در استان نمونه‌گیری شده که بر اساس نتایج اعلام شده، تاکنون قطعی بودن ابتلای ۲۱ نفر به این ویروس قطعی شده است.  

وی ادامه داد: همچنین از تعداد ۱۷۰ نفر مشکوک، تاکنون ۱۰۰ نفر مرخص شده‌اند و ۷۰ نفر در بیمارستان بستری هستند.  

شیرانی در خصوص فوتی‌های ناشی از ویروس کرونا در استان نیز گفت: همچنان یک مورد فوتی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در استان ثبت شده و خوشبختانه مورد دیگری تاکنون گزارش نشده است.  

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: تلاش شده تا با اجرای تمهیدات لازم چرخه انتشار ویروس کرونا در استان محدود شود اما همچنان از مردم تقاضا می‌شود که در صورت نداشتن کار غیرضروری از خانه‌های خود خارج نشوند.  

شیرانی بیان کرد: مبادی ورودی‌های شهرستانها از سوی اکیپ‌هایی از جمعیت هلال احمر و بسیج کنترل می‌شود و اجازه ورود مسافر و گردشگر به استان داده نمی‌شود.  

ویروس کرونا که کووید ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد.  

شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه می‌کنند.