شناسهٔ خبر: 38551065 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

حوزه بهداشت و رفاه

اگر علائم شبه کرونا داشتیم، چه کنیم؟

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تأکید کرد:مراجعه بی جا به مراکز درمان و اورژانس ها احتمال الودگی در افراد را افزایش می دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، سید هادی میرهاشمی درباره روش مواجهه با علایم بیماری کرونا (corona) ، خاطرنشان کرد:اگر به علایمی مانند تب، سرفه های خشک مکرر، آبریزش بینی، بدن درد و... دچار شدید، بدانید که این علائم ممکن است بیانگر یک بیماری در بدن ما باشد، ولی این بیماری الزاما به بستری احتیاج ندارد. بدین ترتیب اگر ما دچار این علایم شدیم، اما نفس هایمان تند نیست و دچار نفس تنگی نشدیم و رنجی نمی بریم، احتیاجی به بستری شدن ، نداریم.

وی ادامه داد:حال برای اطمینان خاطر می توانیم با تیم مستقر در مراکز بهداشتی و درمانی شهری که مشخصات آن ها در سایت دانشگاهی و وزارت بهداشت قرار دارد، چه به صورت تلفنی و چه به صورت حضوری ارتباط برقرار کرده و علایم مان را به آن ها اعلام کنیم، اگر علائم بنا به تشخیص تیم بهداشتی و درمانی محدود بود، می توانیم صرفا با درمانهای نگهدارنده ای مانند مصرف مُسکن های معمولی در خانه علایم را تسکین داده و خودمان را چه در عرصه تنفسی و چه در عرصه تغذیه ای از دیگران جدا کنیم و در نهایت این بیماری دوره اش را از بدن مان پاک کرده و بهبودی کامل برسیم.

میرهاشمی خاطر نشان کرد :ولی اگر علایمی مثل تنگی نفس داشتیم و احساس کردیم که دیگر نفس مان بالا نمی آید، در آن زمان ضرورت دارد که ابتدا به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنیم و اگر در آنجا اعلام کردند که به اورژانس های بیمارستانی و یا کلینیک های تخصصی مراجعه کنید در درجه بعدی به این مراکز مراجعه کنید.

وی خاطرنشان کرد:باید توجه کرد که مراجعه بی مورد به این مراکز که احتمال آلودگی در آن ها بیشتر است، زمینه آلودگی افراد را بیشتر فراهم می کند. هنگامی که به این مراکز مراجعه کردید، بنا به تشخیص و معاینه پزشک عمل کنید. باید توجه کرد که انجام آزمایش ویروس شناسی ابتلا به کرونا، تقریبا هیچ کمکی به درمان نمی کند. برای این که اولا اگر شما علایم تنفسی را داشته و به ویروس کرونا مبتلا باشید، درمان خاصی برایش کشف نشده و دوما حتی بدون ازمایش هم، درمان برای فرد امتحان شود. در عین حال اگر فرد مبتلا به کرونا هم نباشد، تیم پزشکی موظف است که در راستای کاهش علایم فرد، دارو و درمان را تجویز کند.

میرهاشمی افزود :اگر سؤال شود که فردی علایم ساده سرما خوردگی داشته باشد و همواره دچار استرس باشد که آیا به کرونا (corona) مبتلاست یا خیر، چه باید انجام دهد، می گویم که اگر این علایم با مختصر دارو درمانی بهبود یابد، یعنی این که سیر بیماری در بدن تان پایان یافته و پایان این سیر ربطی به این موضوع ندارد که فرد به ویروس مبتلا بوده یا خیر. اگر مبتلا بوده، اینک دوره بیماری تمام شده، یعنی فرد تا حدی ایمنی پیدا نموده است ، اما اگر مبتلا نبوده صرف یک ازمایش منفی به این معنی نیست که به ویروس مبتلا نخواهد شد. بنابراین مردم اصلا درگیر و نگران ازمایش منفی یا مثبت نباشند، بلکه صرفا به علایم بالینی که در بدن شان است، بپردازند و از تیم بهداشتی و درمانی در راستای درمان علایم کمک بگیرند.

نظر شما