شناسهٔ خبر: 38512497 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه سپید | لینک خبر

اهدای ۵ هزار کیت تشخیص و 250 هزار ماسک از طرف چین به ایران

صاحب‌خبر -

سفیر چین با حضور در هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت ۲۵۰ هزار ماسک به ایران اهدا کرد و از ارسال ۵ هزار کیت تشخیص کووید ۱۹ خبرداد.
به گزارش سپید، چانگ هوا، سفیر چین در کشورمان با حضور در هیات امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت ۲۵۰ هزار ماسک به ایران اهدا کرد.
سفیر چین در این جلسه اظهار کرد: «ما ابتدا از دوستان ایرانی خود تشکر می‌کنیم چراکه در زمان بحران جهت مبارزه با بیماری کرونا از ما حمایت کرده و حال با بروز کووید ۱۹ در ایران، وزارت خارجه چین آمادگی لازم را دارد تا با وزارت بهداشت ایران همکاری‌های لازم را داشته باشد.»
وی افزود: «به‌زودی ۵ هزار کیت تشخیص کووید ۱۹ از طرف چین به ایران اهدا می‌شود، همچنین بنابر اعلام نیاز و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده تعداد زیادی کیت تشخیص کووید ۱۹ وارد ایران خواهد شد.»
چانگ هوا اضافه کرد: «ویروس کرونا مرزها را نمی‌شناسد و دشمن مشترک چین و ایران محسوب می‌شود و برای مبارزه با ویروس کووید ۱۹ مردم ایران و چین کنار هم بوده و یکدیگر را حمایت می‌کنند تا امنیت و سلامت را به جامعه بازگردانیم. شعار ما مبنی بر این است که می‌گوییم «قوی باش ایران، قوی باش چین» و با توجه به اینکه در حال سپری کردن روزهای سختی هستیم با مردم ایران و خانواده‌هایشان همدردی می‌کنیم و آرزو داریم سایر مبتلایان هرچه زودتر بهبود یابند.»
به گزارش وبدا، در این دیدار جلال نائلی، معاون همکاری‌های دو جانبه حوزه بین‌الملل وزارت بهداشت اظهار کرد: «همانطور که سایر کشورها می‌دانند ایران توانمندی‌های زیادی دارد و در خصوص کووید ۱۹ نیز ما تیم تشخیص کاملا توسعه یافته‌ای را تشکیل داده‌ایم، تعدادی آزمایشگاه تشخیص کرونا در کشور راه‌اندازی شده است. بیش از ۲۰ آزمایشگاه نیز برای تشخیص بیماری کرونا در حال راه‌اندازی است و همانطور که می‌دانید این بیماری ابتدا در استان قم و سپس در برخی از استان‌های دیگر مشاهده شد.»