شناسهٔ خبر: 38439202 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

حوزه بهداشت و رفاه

ویتامین‌هایی که از ابتلا به «کرونا» پیشگیری می‌کنند

یک متخصص تغذیه خاطرنشان کرد:ترکیبات ویتامینی A, C, D و سلینیوم و روی نقش عمده ای در تقلیل ابتلا به بیماری کرونا (corona) دارند.

صاحب‌خبر -

منصور رضایی متخصص تغذیه در گفتگو با فارس، در مورد مواد غذایی مناسب برای تقویت دستگاه ایمنی بدن در راستای جلوگیری از ابتلا به بیماری کرونا توضیح داد:مصرف ویتامین سی برای خیلی از موارد غیررسمی ذکر شده است، ولی مصرف این نوع ویتامین به تنهایی ، تنها علائم بیماری را تقلیل داده و طول دوره بیماری را کوتاه تر می کند.

وی با بیان این که در علم طب مبحثی با عنوان مواد غذایی مؤثر در بهبود سیستم ایمنی بدن (Système immunitaire) قرار دارد ، بیان کرد:این مواد غذایی منجر به ارتقای توان سیستم ایمنی بدن می شود و احتمال ابتلا به بیماری هایی مثل آنلفوانزا و کرونا (corona) را کاهش می دهد و در صورت ابتلا، شخص سریعتر بهبود می یابد.

این متخصص تغذیه در خصوص بیماری های مفید برای جلوگیری از ابتلا به کرونا اظهار کرد:ترکیبات ویتامینی A, C, D و سلینیوم و روی نقش بسزایی در کاهش ابتلا به بیماری کرونا (corona) اجرا می کنند و در صورت ابتلا هم سیستم ایمنی بدن را تقویت خواهد کرد.

او با بیان اینکه گرفتن رژیم در این وضعیت به هیچ وجه سفارش نمی شود، خاطرنشان کرد:افراد توجه داشته باشند که ضروری است در شرایط فعلی ، مصرف قندهای ساده و فست فودها را از رژیم غذایی (diet) خود خارج کنند.

رضایی استفاده از پروتئینهای حیوانی، گیاهی و حبوبات مانند آجیل (Nuts) و لبنیات کم چرب را از غذاهای مفید برای این دوران دانست.

به گفته او، مصرف گوشت ها بصورت پخته شده میتواند سبب تقویت سیستم ایمنی بدن شود، ولی تا جایی که می شود، باید مصرف غذاهای فرآوری شده مثل سوسیس (Sausage)، کالباس و همبرگر را تقلیل داد.

متخصص تغذیه در آخر سفارش کرد:مصرف غذاهای نیم پخته هم توصیه نمی شود، همینطور به این نکته نیز توجه داشته باشید که استرس و اضطراب سبب ناتوان شدن سیستم ایمنی بدن خواهد شد، بنابراین افراد خبرها را از مراجع رسمی پیگیری کرده و به خبرهای کذب توجهی نداشته باشند.

نظر شما