شناسهٔ خبر: 38379096 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: قدسنا | لینک خبر

وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی تایید کرد:

ابتلای یک زن اسرائیلی به ویروس کرونا پس از بازگشت از ژاپن

وزارت بهداشت اسرائیل با صدور بیانیه ای اعلام کرد آزمایشات پزشکی حاکی از ابتلای یک زن اسرائیلی به ویروس کرونا است که همراه با تعداد دیگری از اتباع اسرائیل در کشتی دیاموند پرنسس در ژاپن حضور داشته اند.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی امروز جمعه اعلام کرد یک زن اسرائیلی که در کشتی تفریحی دیاموند پرنسس به سر می برده و با تازگی وارد اراضی اشغالی شده مبتلا به ویروس کرونا بوده و در قرنطینه به سر می برد.

 

ابتلای این زن اسرائیلی به تایید آزمایشگاه مرکزی وزارت بهداشت اسرائیل رسیده و این وزارتخانه اعلام کرد آزمایشگاه بر نتایج به دست آمده تاکید داشته و زن مبتلا به این ویروس در قرنطینه و تحت مراقبت های ویژه قرار دارد و هیچ اسرائیلی دیگری تا کنون مبتلا به این ویروس نشده است.

 

این زن اسرائیلی به همراه 10 گردشگر اسرائیلی دیگر که در کشتی دیاموند پرنسس حضور داشته اند با هواپیما از ژاپن به اراضی اشغالی منتقل شده اند، وزارت بهداشت اسرائیل نیز اعلام کرد هنوز ابتلای 10 نفر دیگر تایید نشده است.

 

هنوز 4 اسرائیلی دیگر که در این کشتی حضور داشته اند در ژاپن به سر می برند و ابتلای آنها به ویروس کرونا تایید شده است.

 

11 اسرائیلی مذکور پس از توقف دو هفته ای در قرنطینه کشتی و عدم تشخیص بیماری به اراضی اشغالی بازگشته اند و توسط آمبولانس های ستاره داود سرخ برای دریافت خدمات اولیه پزشکی به قرنطینه مرکز درمانی شیبا منتقل شده اند تا دو هفته دیگر را در این مرکز تحت مراقبت قرار گیرند.

 

افراد منتقل شده به مرکز شیبا در اتاق های جدا از هم نگهداری شده تا آزمایشات پزشکی بر روی آنها انجام شود.

 

انتهای پیام/ح.ع/