شناسهٔ خبر: 38375452 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

فرماندار شیراز:

۷۰ هزار رای اولی در شیراز حضور دارند

شیراز- فرماندار شیراز از وجود حدود ۷۰ هزار رای اولی در حوزه انتخابیه شیراز خبرداد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا امیری در حاشیه حضور در شعب اخذ رأی شیراز گفت: مردم از ابتدای امروز و از دقایق اولیه حضور پر شوری داشتند.

وی گفت: در ساعت پنج و نیم تا شش صبح همه عوامل انتخابات اعم از اجرایی، نظارتی و بازرسی و… آماده بودند و کار رأی گیری در زمان مقرر شروع شد.

فرماندار شیراز بیان کرد: رأی گیری در همه حوزه‌های انتخابیه شیراز و زرقان در آرامش کامل و در وضع مطلوب در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه انتخابات ۲۵ فرایند دارد که امروز فرآیند رأی گیری انجام می‌شود، گفت: پس از اتمام اخذ رأی، کار شمارش آرا ابتدا مجلس شورای اسلامی و سپس مجلس خبرگان رهبری صورت می‌گیرد، صورتجلسه در شعب انجام و به ستاد و فرمانداری ارسال می‌شود.

امیری گفت: مجموعاً ۳۷۷ داوطلب در شیراز و زرقان برای چهار کرسی مجلس داشتیم که از این تعداد در تأیید نهایی شورای نگهبان ۱۲۲ نفر باقی ماندند که از ابتدای ثبت نام تا الان ۶۸ نفر انصراف خود را اعلام کردند و تعداد باقیمانده ای که امروز به عنوان نامزد حضور دارند ۹۶ نفر هستند.

وی واجدین شرایط رأی دهی شیراز را حدود یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: رأی اولی‌ها نیز بیش از ۷۰ هزار نفر هستند.