شناسهٔ خبر: 38370197 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

رئیس ستاد انتخابات خراسان جنوبی خبر داد:

رقابت ۴۰ نامزد خراسان جنوبی برای تصاحب ۴ کرسی مجلس یازدهم

بیرجند- رئیس ستاد انتخابات خراسان جنوبی گفت: ۴۰ نامزد برای چهار کرسی یازدهمین دوره مجلس در مرحله رأی گیری با هم رقابت می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر خوش خبر در نشست خبری با اشاره به انصراف ۳۰ نفر از داوطلبان انتخابات مجلس یازدهم اظهار داشت: امروز ۴۰ داوطلب در محله رأی‌گیری با هم رقابت می‌کنند.

وی با بیان اینکه ۹ نفر در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان، خوسف انصراف داشته‌اند، بیان کرد: تعداد انصرافی‌ها در حوزه انتخابیه نهبندان، سربیشه هشت نفر بوده است.

به گفته وی ۹ نفر در حوزه انتخابیه فردوس، طبس، سرایان، بشرویه و ۴ نفر هم در حوزه انتخابیه قائنات، زیرکوه انصراف داده‌اند.

وی با اذعان به اینکه در ابتدای شروع زمان تبلیغات، آمار نامزدهای انتخاباتی استان ۷۰ نفر بوده است، ادامه داد: ۶۶۷ شعبه اخذ رأی در سطح استان دایر شده است.

وی ادامه داد: ۱۲ هزار عامل اجرایی در برگزاری انتخابات همکاری می‌کنند.