شناسهٔ خبر: 38320958 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه جهان‌اقتصاد | لینک خبر

اجرای نقشه راه صنعت گوهر سنگ از سال ۹۹

صاحب‌خبر -

گروه تولید-رئیس هیات عامل ایمیدرو از اجرای نقشه راه صنعت گوهر سنگ از سال ۹۹ خبر داد و گفت: اسفند امسال گردهمایی واکاوی چالش‌ها و راهکارهای توسعه هنر صنعت گوهر سنگ‌ها برگزار می‌شود.

به گزارش جهان اقتصاد، خداداد غریب پور در جلسه رفع چالش‌های فرآروی توسعه صنعت گوهر سنگ ضمن بیان این مطلب گفت: استقبال ذینفعان و تصمیم گیرندگان برای همراهی با ایمیدرو جهت رفع مشکلات پیش روی این صنعت، جای تقدیر و تشکر دارد.

وی افزود: بسیار خوشحالیم که این اقدام از سوی همکاران و تشکل‌ها جدی گرفته شده و بدون شک می توانیم با برگزاری چنین نشست هایی، مشکلات صنعت را به حداقل برسانیم.

**نقشه راه گوهر سنگ برای ۲ دوره زمانی

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به نقشه راه صنعت گوهر سنگ، گفت: در استراتژی‌های تدوین شده، ضرورت‌های این حوزه شامل تشکیل بازارچه، صادرات، مرکز آموزشی، ریسک ها، تجهیز معادن، استانداردهای آموزشی، ارتباطات، ذینفعان، تسهیلات و غیره برای تعیین نقشه راه، نهایی می شود.

وی ادامه داد: نقشه راه صنعت گوهر سنگ برای ۲ دوره زمانی (۱۳۹۹ تا ۱۴۰۵ و ۱۴۰۵ تا ۱۴۱۰) تدوین می‌شود و در دوره نخست، اصلاح ساختار کلان صنعت، توسعه زیرساخت‌ها و بهبود فضای کسب و کار، توسعه منابع تامین سنگ خام و توسعه مدیریت و منابع انسانی انجام خواهد شد.

غریب پور اظهار کرد: براساس نقشه راه در دوره دوم، توسعه سرمایه گذاری و تولید و توسعه بازار داخلی، منطقه‌ای و جهانی پیگیری خواهد شد. همچنین در نقشه راه، ایجاد شورای عالی گوهر سنگ و تاسیس خانه گوهر ایران برنامه ریزی شده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه این صنعت، با هزینه کم (حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان) می‌تواند اشتغال مناسبی در کشور ایجاد می کند و نیاز به زمان و مکان خاصی ندارد.

**برگزاری گردهمایی گوهر سنگ‌ها در ۱۴ اسفند

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به برگزاری «گردهمایی واکاوی چالش‌ها و راهکارهای توسعه هنر صنعت گوهر سنگ‌ها» در ۱۴ اسفند امسال گفت: برنامه‌ریزی های لازم برای این منظور با همکاری ایمیدرو، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و خانه معدن انجام شده است.

وی ادامه داد: در این گردهمایی، ضمن ارائه گزارش توسط ۴ کمیته تخصصی تعریف شده، استراتژی و برنامه‌های عملیاتی به روز رسانی شده در این صنعت، راهکارهای علمی و عملی ارائه خواهد شد.

غریب پور خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی، همچنین رئیس کنفدراسیون جهانی جواهرات (CIBJO) به صورت وبینار (webinar) در همایش شرکت خواهد کرد و قرار است ۱۰ سوال کلیدی در حوزه صنعت گوهر سنگ ها و جواهرات از وی پرسیده و پاسخ ایشان به عنوان راهکار ارائه شود.

منصور قربانی، مسئول تدوین طرح مطالعاتی تدوین استراتژی و برنامه های عملیاتی صنعت سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی ایران در این جلسه گفت: با توجه به سابقه چندهزار ساله ایران در صنعت گوهر سنک، اگر این صنعت با هنر تلفیق پیدا کند، ارزش افزاوده بالایی ایجاد می شود. وی ادامه داد: با توجه به استراتژی تدوین شده، سهم مناسبی از گردش مالی جهانی برای کشور ایجاد خواهد شد.

 

 

 

نظر شما