شناسهٔ خبر: 37710918 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: افکارنیوز | لینک خبر

وحدت در ایران؛ وحشت در آمریکا

اشتباه محاسباتی فاحش آمریکایی‌ها در کسب نتایج دلخواه از ترور حاج قاسم سلیمانی در ابعاد داخلی و بین‌المللی هر روز بیشتر از پیش در حال آشکار شدن است.

صاحب‌خبر -
به گزارش افکارنیوز،

 علی اردکانیان پژوهشگر و مدرس دانشگاه در یادداشتی به ذکر چند نکته درباره اقدام تروریستی دولت آمریکا بر علیه ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در جریان ترور فرماندهان محور مقاومت پرداخت.

۱- خبر کوتاه بود، اما ویرانگر و شکننده؛ سردار بزرگ سپاه اسلام  حاج قاسم سلیمانی  شهید شد. انتشار این خبر کوتاه، جهان را تکان داد.

۲- در زمینه عواقب، آثار و پیامد‌های شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی هنوز خیلی زود است که حرف بزنیم. باید منتظر بمانیم و ببینیم که دست انتقام خدا چگونه یک بار دیگر سنت‌های لایتغیرش را جاری می‌کند.

۳- صدور دستور ترور حاج قاسم سلیمانی توسط بالاترین مقام حکومتی دولت تروریستی ایالات متحده امریکا جلوه‌هایی از عظمت این سردار عزیز و ملت بزرگ ایران اسلامی را به نمایش گذاشت.

۴- اشتباه محاسباتی فاحش آمریکایی‌ها در کسب نتایج دلخواه از ترور حاج قاسم سلیمانی در ابعاد داخلی و بین‌المللی هر روز بیشتر از پیش در حال آشکار شدن است. آمریکایی‌ها به صورت توأمان از این اقدام به دنبال چند هدف از جمله ایجاد ترس و تفرقه در داخل ایران، عقب نشینی و سرخوردگی در جبهه مقاومت، نشان دادن هژمونی خود در عرصه بین المللی و کسب حمایت‌های انتخاباتی در درون آمریکا بودند که البته در هر چند جبهه شکست خوردند.

۵- اظهارات مقامات مختلف جبهه مقاومت از جمله سید حسن نصرالله در مورد آتش به اختیار بودن اجزاء تشکیل دهنده این جبهه برای انتقام، تشییع باشکوه پیکر‌های مطهر این شهیدان در شهر‌های کاظمین، بغداد، کربلا و نجف؛ استقبال بی نظیر مردم ایران و وداع باشکوه و قدردانی مثال زدنی از شهیدان عرصه وحدت و امنیت در اهواز، مشهد، قم و تهران جلوه‌هایی از وحدت مردم ایران و تبعیت آن‌ها از مقام منیع ولایت را یک بار دیگر به نمایش گذارد و حضور میلیونی مردم در صحنه دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های خود نقشه دشمنان را نقش بر آب کرد و بیش از پیش موجب ایجاد یکپارچگی در خط مقاومت و وحدت و همدلی در بین ملت بزرگ ایران اسلامی شد.

۶- اظهارات متعدد مقامات آمریکایی نشان می دهد که ترامپ در محاسبه خود و بهره برداری داخلی از این اقدام وحشیانه نیز دچار اشتباهی مرگبار شده است که به چند نمونه از این اظهارات اشاره می‌کنیم:

الف- نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جهان نمی‌تواند افزایش تنش‌ها به نقطه بدون بازگشت را تحمل کند، دولت؛ مسئولان نظامی ارشد ایران را بدون اجازه و مشاوره کنگره هدف قرار داد.

ب- برنی سندرز سناتور دموکرات و نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ امریکا: ترامپ با تشدید خطر، ما را به جنگ فاجعه آمیز دیگری در خاورمیانه نزدیک می‌کند که می‌تواند جان‌های بی شماری بگیرد و میلیون‌ها دلار بیشتر هزینه در بر داشته باشد.

ج- جو بایدن نامزد حزب دموکرات در انتخابات ۲۰۲۰ امریکا: بیانیه دولت می‌گوید هدف از این اقدام جلوگیری از عملیات آتی ایران است، اما این اقدام دقیقاً نتیجه معکوس خواهد داشت.

د: جیمز کلاپر مدیر سابق اطلاعات ملی امریکا: پس از این حمله امریکایی‌ها در منطقه در خطر هستند.

ه- سوزان رایس: تردید جدی در مورد توانایی امریکا برای مقابله با انتقامجویی ایران وجود دارد. اکنون این سؤال مطرح است که آیا این اقدام واقعاً به نفع ما بود؟ اقدامات ما نهایتاً نمی‌تواند اطمینان دهد که ایران نمی‌تواند به روش نامتقارنی حمله کند. به نظرم ایرانی‌ها متقابلاً مبارزه کرده و به سختی ضربه می‌زنند.

۷- نهایتاً پرهیز از هرگونه شتاب‌زدگی توام با احساسات و پاسخ‌های مدبرانه مقامات ایرانی به امریکایی‌ها مبنی بر گرفتن انتقام سخت و انجام اقدام تلافی جویانه در «زمان مناسب و مکان مناسب» امریکایی‌ها را سخت به وحشت انداخته است. اکنون امریکائی‌ها در حالت خوف و رجا هستند همان حالت خوف و رجایی که به ما در مراقبت درونی از نفس خود توصیه شده و آن را به خوبی می‌شناسیم. پس از سیلی که ایران در جریان حمله متقابل به مواضع امریکا در پایگاه عین الاسد در عراق زد و بازتاب‌های گسترده بین المللی آن؛ از حالا به بعد آمریکایی‌ها باید در حالت خوف و رجا باشد تا نیروها، اهداف، منافع منطقه‌ای و جهانی آن‌ها در چه زمانی و در چه مکان دیگری از جهان مورد تهدید و انتقام قرار می‌گیرد. سربازان امریکایی که مادرانشان هر روز باید منتظر دریافت خبر مرگ پسرانشان باشند.

۸- این اتفاق هولناک و اقدام وحشیانه دولت تروریست امریکا ابعاد بسیار مختلفی داشته که اشاره به همه آن‌ها در این مجال نمی‌گنجد و برخلاف تصور ترامپ که مدعی است «از پیامد‌های قتل سلیمانی آگاه است» نیازمند گذشت زمان، بحث و گفت‌وگو و تحقیق فراوان از سوی پژوهشگران گرانقدر در آینده است. انَّ العزَّه لله جمیعا (یونس ۶۵).

 

 

نظر شما