شناسهٔ خبر: 37432485 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: سلامت نیوز | لینک خبر

کدام لبنیات را هرگز نباید خرید؟

صاحب‌خبر - سلامت نیوز: شاهرخ یارویسی با تاکید بر اینکه سلامت محصولات لبنیِ لبنیاتی‌های سنتی در هاله‌ای از ابهام است، اظهار کرد: احتمال آلودگی به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام که مهمترین و شاخص‌ترین آن‌ها بیماری تب مالت است، در پی مصرف لبنیات سنتی وجود دارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از برنا؛ یارویسی تاکید کرد: در بین محصولاتی لبنی “پنیر” خطرناک‌ترین فرآورده است، چون برای تولید به شیوه سنتی نیازی به جوشیدن شیر در دمای بالا نبوده و همین مسئله احتمال بیماری‌زا بودن آن را تشدید می‌کند. معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه به مردم توصیه کرد: حتما محصولات لبنی را از مراکز مطمئن خریداری کرده و خرید محصولات پاستوریزه و صنعتی را در اولویت قرار دهند. وی در پاسخ به این ادعای برخی شهروندان که طعم محصولات لبنی سنتی به طعم طبیعی نزدیک‌تر است، گفت: این ادعا علمی نیست، هر چند با توجه به فرادما بودن فرآوری لبنیات به صورت صنعتی ممکن است طعم و مزه محصول اندکی تحت تاثیر قرار بگیرد، اما کیفیت محصول به هیچ عنوان تحت تاثیر قرار نخواهد گرفت. معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ واحد لبنیاتی سنتی در شهر کرمانشاه فعالیت دارند که هیچ نظارتی بر کار این واحد‌ها نمی‌شود.

نظر شما