شناسهٔ خبر: 37354961 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مردم یزد به راهپیمایی ضد آمریکایی دعوت شدند

یزد- ایرنا - شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان یزد روز جمعه در پی شهادت سردار بزرگ و پرافتخار حاج قاسم سلیمانی در اطلاعیه‌ای، مردم را برای حضور در راهپیمایی ضد آمریکایی دعوت کرد.

صاحب‌خبر -

در این اطلاعیه آمده است: در پی حمله تروریستی جلادان شیطان صفت و پلید آمریکایی -  صهیونیستی در فرودگاه بغداد سردار سرافراز سپاه اسلام، سپهبد حاج قاسم سلیمانی به همراه جمعی از عاشقان فی سبیل‌الله به ویژه مجاهد بزرگ اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس به فیض شهادت نائل آمدند.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان در پی این حادثه،  با تبریک به پیشگاه حضرت بقیه الله ارواحنا فدا، مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای و روح مطهر آن شهید سر افراز؛ تسلیت خویش را به خانوادۀ آن عزیز بزرگوار، ملت بزرگ ایران و تمامی آزادگان جهان تقدیم می دارد.

ملت سلحشور و قدر شناس دارالعباده یزد  امروز بعد از برپایی نماز جمعه در سراسر استان، با حضور در تظاهرات ضد آمریکایی –  صهیونیستی، یاد و خاطرۀ آن فرماندۀ بی نظیر و محبوب دلها، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشته و از مسئولین کشور و دلبستگان جبهه مقاوت می خواهند تا انتقام سختی از جلادان آمریکایی –  صهیونیستی بگیرند.

این مراسم در شهرستان یزد بعد از اقامۀ نماز جمعه از مسجد ملا اسماعیل – محل برگزاری نماز وحدت آفرین دشمن شکن جمعه به سمت خیابان قیام – چهار راه شهدا برگزار می‌شود .

بامداد امروز (جمعه)  سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس به همراه «ابومهدی مهندس» جانشین فرمانده الحشد الشعبی و جمعی از همراهان، طی یک عملیات تروریستی از سوی نیروهای امریکایی در بغداد به درجه رفیع شهادت نائل شدند.