شناسهٔ خبر: 37334065 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کیهان | لینک خبر

رونمایی کره شمالی از هدیه کریسمس به ترامپ

کیم جونگ اون: آمریکا را شوکه می‌کنیم!

رهبر کره شمالی در سخنرانی سال نو میلادی‌اش به آمریکا هشدار داد در صورت ادامه سیاست‌های خصمانه با «اقدام شوکه‌کننده» پیونگ‌یانگ رو‌به‌رو خواهد شد.

صاحب‌خبر -



سرویس خارجی-


در حالی که آمریکا بی‌توجه به ضرب‌الاجل کره شمالی، هیچ اقدامی در راستای اعتماد ‌سازی نکرد و به تهدیدها ادامه داد، مذاکرات عملاً بی‌نتیجه پایان یافت. کره شمالی وعده داده بود اگر آمریکا کاری نکند، هدیه کریسمسی برای «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، خواهد فرستاد! همه این وعده را یک تهدید قلمداد کردند. ضرب الاجل تا پایان سال 2019 بود!
سال2020 دیروز آغاز شد و «کیم جونگ اون» هم از هدیه کریسمس خود رونمایی کرد. رهبر کره شمالی بامداد چهارشنبه اعلام کرد دلیلی وجود ندارد که کشورش وقفه اعمال‌شده علیه آزمایش‌های موشکی را ادامه دهد. «کیم» این را هم اضافه کرد که کره شمالی یک «سلاح راهبردی جدید» را آماده رونمایی دارد و زمان رو به اتمام است، زیرا ممکن است پیونگ‌یانگ به سمت انجام «اقدام واقعی شوکه‌کننده» گام بردارد.
«راشاتودی» گزارش داد، رهبر کره شمالی گفته کشورش به منظور مقابله با تجاوزگری آمریکا به توسعه بازداری هسته‌ای خود ادامه خواهد داد، اما میزان گسترش برنامه تسلیحاتی این کشور به دیدگاه آمریکا بستگی خواهد داشت.
واکنش آمریکایی‌ها
«ترامپ» چند ساعت پس از این تهدید در جمع خبرنگاران حاضر در اقامتگاه «مارالاگو» در فلوریدا گفت: «او یک قرارداد را امضا کرد، او یک توافقنامه را برای مذاکره درباره خلع سلاح هسته‌ای امضا کرد. اینها در سنگاپور اتفاق افتاد و من فکر می‌کردم او مردی است که به قول خود وفا می‌کند».
همچنین، «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا، در واکنش به تهدید رهبر کره شمالی مبنی بر رونمایی از سلاح راهبردی جدید، ابراز امیدواری کرد پیونگ‌یانگ مسیر جنگ را انتخاب نکند. «رابرت او براین»، مشاور امنیت ملی آمریکا سه شنبه در مصاحبه‌ای با روزنامه «فایننشال‌تایمز» از کره شمالی خواسته بود موشک‌های بالیستیک قاره‌پیما آزمایش نکند. همزمان با این مواضع، هواپیماهای جاسوسی آمریکا بر فراز و اطراف شبه‌جزیره کره به پرواز درآمدند.
تمام واکنش‌های آمریکایی‌ها به هدیه کریسمسی که «کیم» برای آنها در نظر گرفته، بی‌توجه به این واقعیت است که آنها خودشان برای نجات مذاکرات «هیچ» نکردند. نگاهی سطحی هم به مفادِ صحبت‌های مسئولان آمریکا در واکنش به تهدیدات «کیم» نشان می‌دهد که آنها فقط «می‌خواهند» و توضیح نمی‌دهند در قبال آنچه «می‌دهند».

نظر شما