شناسهٔ خبر: 37280933 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

واکنش آیت الله سیستانی به حمله آمریکا به عراق

صاحب‌خبر -

آیت الله سیستانی مرجع عالیقدر عراق حمله آمریکا به مواضع حشد شعبی در عراق را محکوم کرد.

به گزارش تابناک  و به نقل از السومریه نیوز، دفتر آیت الله سید علی سیستانی امروز دوشنبه درباره حمله به مقر حشد شعبی در القائم واقع در غرب الأنبار بیانیه‌ای صادر کرد و در آن حمله آمریکا به مواضع حشد شعبی در القائم واقع در غرب عراق را محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است که دستگاه‌های رسمی عراق باید به حملات آمریکا واکنش نشان داده و اقدامات لازم برای جلوگیری از این حملات را اتخاذ کنند. ‎

شامگاه یکشنبه هشتم دی، مواضع «گردان‌های حزب‌الله» عراق وابسته به حشد شعبی در شهر مرزی القائم استان الانبار (غرب عراق) هدف حملات هوایی آمریکا قرار گرفت.

«جواد کاظم الربیعاوی» مدیر دفتر عملیات مشترک حشد شعبی در بیانیه‌ای اعلام کرد: در نتیجه تجاوز جنایتکارانه به مواضع تیپ‌های ۴۵ و ۴۶ وابسته به حشد شعبی در شهر القائم در استان الانبار شمار شهدا و مجروحان به ۲۷ شهید و بیش از ۵۰ مجروح افزایش یافته است.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز بلافاصله پس از انجام این حمله، در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش این کشور مواضع حشد شعبی در نزدیکی شهر القائم را هدف حمله هوایی قرار داده است.