با بیان اینکه برخی از افراد نمک دریایی را پرخاصیت میدانند و رغبت به استفاده از این نوع نمک بیشتر شده است، اظهار کرد: متأسفانه ناخالصیها و فلزات موجود در نمک دریایی با تبلور نیز از بین نمیرود و قابل استفاده نیست که از مصرف کنندگان میخواهیم از استفاده از نمک دریایی بپرهیزند.
وی با اشاره به سنگ نمک افزود: سنگ نمک نیز مانند نمک دریایی دارای آلیاژ بوده و به اندازه نمک دریایی غیربهداشتی است که این نوع از نمک توسط واحدهای پخت غذای حجمی مورد استفاده قرار میگیرد و علاقمندان به غذاهای حجمی حتما باید نسبت به این امر توجه داشته باشند.
مخصوصی در ادامه با بیان اینکه از ابتدای سال با کنترل و پیگیری حوزه بهداشت دانشکده مصرف جوش شیرین در نانواییهای اسدآباد به صفر رسیده که این امر اتفاق خوبی در بحث نانواییهای سطح شهرستان به شمار میرود، گفت: مصرف نمک در نان یک درصد بوده و استفاده بیش از یک درصد از نمک در نان توسط نانواییها مضر خواهد بود که در نمونه برداری از خمیرمایه نان شش واحد نانوایی بیش از یک درصد از نمک استفاده کرده بودند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد در رابطه با کارت بهداشت و گواهی سلامت نانوایان شهرستان نیز تصریح کرد: در حال حاضر ۱۰۰ درصد نانوایان سطح شهرستان دارای کارت گواهی سلامت و کارت بهداشتی هستند.
منبع:سلامت نیوز
∎
وی با اشاره به سنگ نمک افزود: سنگ نمک نیز مانند نمک دریایی دارای آلیاژ بوده و به اندازه نمک دریایی غیربهداشتی است که این نوع از نمک توسط واحدهای پخت غذای حجمی مورد استفاده قرار میگیرد و علاقمندان به غذاهای حجمی حتما باید نسبت به این امر توجه داشته باشند.
مخصوصی در ادامه با بیان اینکه از ابتدای سال با کنترل و پیگیری حوزه بهداشت دانشکده مصرف جوش شیرین در نانواییهای اسدآباد به صفر رسیده که این امر اتفاق خوبی در بحث نانواییهای سطح شهرستان به شمار میرود، گفت: مصرف نمک در نان یک درصد بوده و استفاده بیش از یک درصد از نمک در نان توسط نانواییها مضر خواهد بود که در نمونه برداری از خمیرمایه نان شش واحد نانوایی بیش از یک درصد از نمک استفاده کرده بودند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد در رابطه با کارت بهداشت و گواهی سلامت نانوایان شهرستان نیز تصریح کرد: در حال حاضر ۱۰۰ درصد نانوایان سطح شهرستان دارای کارت گواهی سلامت و کارت بهداشتی هستند.
منبع:سلامت نیوز
نظر شما