شناسهٔ خبر: 3650688 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: رادیو بین‌المللی فرانسه | لینک خبر

آلمان/ یونان -

آلمان نسبت به توافق با یونان خوشبین نیست

"ولف‌گانگ شویبله"* وزیر دارایی آلمان، گفت که او نسبت به بختِ رسیدن به یک توافق میان یونان و دیگر کشورهای اروپایی خوشبین نیست. همزمان، وزیر دارایی یونان اعلام کرده که خطوط قرمز دولت جدید این کشور غیرقابل عبور است.

صاحب‌خبر -

وزیر امور دارایی آلمان، در گفت‌وگو با رادیوی این کشور، در پاسخ به این که آیا وزرای دارایی منطقه یورو راه حلی را برای معضل بدهی‌های یونان پیدا کرده اند گفت که بر اساس مذاکرات فنی چند روز گذشته، وی نسبت به رسیدن به توافق بسیار مردد است ولی یک گزارش در این باره، امروز ارائه و بررسی خواهد شد.

وی گفت که آلمان مایل نیست که یونان از منطقه یورو خارج شود ولی از دولت جدید یونان انتظار دارد که به تعهداتش در زمینه شرایط بنیادین برنامه کمک مالی خود عمل کند و این مذاکرات به معنی این نیست که به هر قیمت به یک توافق برسیم.

وزیر دارایی آلمان گفت که یونان به مدت خیلی طولانی فراتر از امکانات خود زندگی می‌کرد و هیچکس خواهان این نیست که به این کشور بدون ضمانت، اعتبار دهد.

درحالی که روز 28 فوریه، مهلت برنامه کمک مالی به یونان به پایان می رسد، امروز دوشنبه ٢٧بهمن/ ١٦فوریه ٢٠١۵ ، در بروکسل در نشست وزرای دارایی یونان و دیگر کشورهای منطقه پولی یورو که رئیس بانک مرکزی اروپا نیز حضور دارد، درباره رسیدن به یک توافق در زمینه این برنامه بحث و بررسی می شود.

کمی پیش از برگزاری این نشست، "یانیس واروفاکیس"* وزیر دارایی یونان، در مطلبی که در شماره امروز روزنامه "نیویورک تایمز" منتشر شده اعلام کرد که دولت یونان بلوف نمی‌زند و خطوط قرمز این دولت واقعاً غیرقابل عبور است.

امروز خبرگزاری "رویترز" از آتن گزارش داد که بر اساس یک نظرسنجی صورت گرفته از یونانی‌ها، 68 درصد مردم این کشور از دولت خود می‌خواهند که با شرکای منطقه یورو به یک توافق درست برسند؛ این درحالی است که 30 درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی گفته‌اند که دولت یونان باید در برابر اروپا محکم بایستد حتی اگر به قیمت خروج این کشور از منطقه یورو تمام شود.

Wolfgang  Schäuble *

Yanis Varoufakis *

برچسب‌ها: