برخی افراد تحت این رژیم، شیر خام یا دیگر انواع لبنیات هم مصرف میکنند. البته باید به خاطر داشته باشیم که مصرف شیر خام خطرناک است و برای جلوگیری از ابتلا به بیماریهای مختلف، حتماً باید شیر را پاستوریزه نمود. تخم مرغ را هم برای نابود کردن سالمونلا باید قبل از مصرف پخت. تعریف دقیقی از رژیم خام خواری وجود ندارد
و در جاهای مختلف از مواد غذایی متفاوتی استفاده میشود. آنچه بین تمام انواع رژیمهای خام خواری مشترک است این است: «به غذایی خام میگویند که آن را بیش از ۴۶ درجه سانتی گراد حرارت نداده و همچنین آن را قبلاً در فریزر قرار نداده باشیم». خام خوار به فردی گفته میشود که تنها غذاهای خام مصرف میکند.
نکته اینجاست که مصرف چه مقدار از مواد خام سبب میشود که فردی را خام خوار بنامیم. بیشتر متخصصین معتقدند که اگر ۷۵ درصد از غذای مصرفی فردی یا بیش از این مقدار را مواد غذایی خام تشکیل دهند، چنین فردی را میتوان خام خوار به حساب آورد. تهیه غذاهای این نوع رژیم غذایی معمولاً ساده است.
در حالی که برای تهیه برخی غذاها باید ساعتها و حتی گاهی روزها وقت صرف کرد. مثلاً برای تهیه برنج، گاهی باید آن را حتی تا ۲۴ ساعت در آب خیس نمود که البته به نوع غذایی که قرار است تهیه شود بستگی دارد. برای تهیه نان، لازم است که خمیر آن را استراحت دهیم تا مایه خمیر موجود در آن عمل کند.
این کار گاهی چندین ساعت زمان میبرد. در تهیه غذاهای این نوع رژیم غذایی معمولاً از مخلوط کن، آب میوه گیری و… استفاده میکنند و تهیه این غذاها کار بسیار ساده ایستدر پیروی از این نوع رژیم غذایی باید دقت کافی به عمل آید. گاهی دیده شده که کودکان تحت این رژیم غذایی بوده اند و به دلیل نرسیدن مواد مغذی کافی به بدنشان، سلامتی شان به خطر افتاده و گاهی به دلیل سوء تغذیه جان خود را از دست داده اند.
و در جاهای مختلف از مواد غذایی متفاوتی استفاده میشود. آنچه بین تمام انواع رژیمهای خام خواری مشترک است این است: «به غذایی خام میگویند که آن را بیش از ۴۶ درجه سانتی گراد حرارت نداده و همچنین آن را قبلاً در فریزر قرار نداده باشیم». خام خوار به فردی گفته میشود که تنها غذاهای خام مصرف میکند.
نکته اینجاست که مصرف چه مقدار از مواد خام سبب میشود که فردی را خام خوار بنامیم. بیشتر متخصصین معتقدند که اگر ۷۵ درصد از غذای مصرفی فردی یا بیش از این مقدار را مواد غذایی خام تشکیل دهند، چنین فردی را میتوان خام خوار به حساب آورد. تهیه غذاهای این نوع رژیم غذایی معمولاً ساده است.
در حالی که برای تهیه برخی غذاها باید ساعتها و حتی گاهی روزها وقت صرف کرد. مثلاً برای تهیه برنج، گاهی باید آن را حتی تا ۲۴ ساعت در آب خیس نمود که البته به نوع غذایی که قرار است تهیه شود بستگی دارد. برای تهیه نان، لازم است که خمیر آن را استراحت دهیم تا مایه خمیر موجود در آن عمل کند.
این کار گاهی چندین ساعت زمان میبرد. در تهیه غذاهای این نوع رژیم غذایی معمولاً از مخلوط کن، آب میوه گیری و… استفاده میکنند و تهیه این غذاها کار بسیار ساده ایستدر پیروی از این نوع رژیم غذایی باید دقت کافی به عمل آید. گاهی دیده شده که کودکان تحت این رژیم غذایی بوده اند و به دلیل نرسیدن مواد مغذی کافی به بدنشان، سلامتی شان به خطر افتاده و گاهی به دلیل سوء تغذیه جان خود را از دست داده اند.
منبع:ایران ناز
∎
نظر شما