شناسهٔ خبر: 361304 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه رسالت | لینک خبر

جنگنده‌هاي رژيم صهيونيستي 10 نقطه غزه را هدف قرار دادند

صاحب‌خبر -

ارتش رژيم صهيونيستي اذعان کرد جنگنده‌هاي اين رژيم نيمه‌هاي شامگاه شنبه 10 منطقه مرکزي و جنوب نوار غزه را بمباران کردند.به گزارش ايسنا، به نقل از خبرگزاري آناتولي ترکيه، ارتش رژيم صهيونيستي در بيانيه‌اي اعلام کرد: نيروهاي هوايي ارتش در پاسخ به حملات پي در پي موشکي از جانب غزه به جنوب اسرائيل، 10 منطقه از نوار غزه را که شامل سکوهاي پرتاب موشک و تاسيسات ساخت سلاح مي‌شود، بمباران کردند.اين بمباران توسط رژيم صهيونيستي منجر به خسارت‌هاي بشري و مادي زيادي شد.

خبرنگار اين خبرگزاري، به نقل از شاهدان عيني اظهار کرد: هواپيماهاي جنگي رژيم صهيونيستي در حملات پي در پي خود، هفت منطقه مختلف نوار غزه را مورد هدف قرار دادند که در اين حملات سه منطقه شهر
خان يونس واقع در جنوب غزه را نيز بمباران کردند.ارتش رژيم صهيونيستي همچنين پايگاه آموزش نظامي وابسته به گردان عزالدين قسام شاخه نظامي جنبش حماس را در جنوب غزه بمباران کرد.جنگنده‌هاي رژيم صهيونيستي همچنين زميني خالي در شمال شهر رفح در جنوب غزه و زميني کشاورزي در شرق شهر رفح را هدف قرار دادند.منابع پزشکي فلسطيني اعلام کردند: حملات اسرائيل به نوار غزه هيچ زخمي‌اي بر جاي نگذاشت.پيشتر نيز سخنگوي وزارت بهداشت فلسطين اظهار کرد: امدادرسانان ما يک جوان فلسطيني را که در حملات هوايي اسرائيل به شهر رفح به شدت زخمي شده بود به بيمارستان منتقل کردند.ارتش اين رژيم در ادامه گفت: بمباران اين سه منطقه در پاسخ به شليک سه موشک از جانب حماس به نشست‌هاي اسرائيلي‌ها و اصابت آنها به شوراي شهر اسرائيل بود.