به گزارش نصر به نقل از ایسنا، افزایش تعداد زائران اربعین به حدود سه میلیون نفر، سفرهای آنها و تقاضایشان برای استفاده از وسائل نقلیه عمومی از جمله اتوبوس، قطار و هواپیما را نیز افزایش داده است. البته پیش از این برای انجام پروازهای اربعین نرخهای ثابت و مشخصی در بازه زمانی 20 تا 30 مهر ماه در نظر گرفته شده بود تا زائران بتوانند برای شرکت در مراسم اربعین با قیمتهای مناسب و البته ثابتی به عراق سفر کنند و سودجویان نتوانند زائران را متضرر کنند.
در این روزها که تقریبا بسیاری از سفرهای زمینی، ریلی و حتی هوایی برای اربعین برنامهریزی و بلیتهای آن خریداری شده است، تقریبا بلیتی باقی نمانده و تقاضای چندانی هم نیست که در این میان تقاضا برای پروازها با توجه به اینکه مسافران میتوانند به سرعت به این مراسم پیادهروی اربعین در نجف برسند، بیشتر از اتوبوس و قطار است.
در بازار این روزهای اربعین، قیمت بلیت (اکونومی) هواپیما که از سوی ایرلاینهای داخلی فروخته میشود با وجود باقی ماندن تعداد اندکی صندلی پروازی برای روزهای پیشرو، از 351 هزار تومان تا دو میلیون و 78 هزار و 500 تومان برای پروازهای یکطرفه تهران-نجف متفاوت است و برخی از تورهای اربعین نیز در کنار بردن زائران به صورت تور اقدام به فروش بلیت پروازهای اربعین میکنند و قیمت پروازهای یکطرفه را تا یک میلیون و 350 هزار تومان افزایش دادهاند که با توجه به در نظر گرفتن تخفیفها و کاهش قیمتهای معمولی که ایرلاینها برای ایام کم تقاضا در نظر میگیرند، سود گزافی به جیب این دفاتر که اتفاقا مجوزی هم برای فروش بلیت پروازهای اربعین ندارند، میرود.
با توجه به این وضعیت و تاکید مسئولان مختلف از وزیر راه و شهرسازی تا رییس و مدیران سازمان هواپیمایی کشوری باید دید که چه برخوردی با متخلفان در بازار پروازهای اربعین میشود و آیا حقوق زائران به آنها بازگردانده میشود؟
انتهای پیام/
نظر شما