شناسهٔ خبر: 3557744 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

استاندار خراسان شمالی:

حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن تجدید میثاق با نظام اسلامی است

استاندار خراسان شمالی گفت: حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن تجدید میثاق ملت با نظام اسلامی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، سید علی‌اکبر پرویزی در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن مرکز خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با تبریک سی و ششمین سالگرد انقلاب اسلامی اظهار کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی روز به روز مقتدر و مستحکم‌تر شده و این همواره به یمن حضور مردم در صحنه است.

وی گفت: امروز هم مردم انقلابی با حضور در این راهپیمایی عظیم، برگی زرین بر افتخارات نظام اسلامی افزودند.

استاندار خراسان شمالی افزود: مردم از چند روز قبل خودشان را برای حضور در این همایش ملی آماده کرده و امروز از جلوه‌ای حضور گسترده و پرشور، وحدت و همدلی را به نمایش گذاشتند.

وی گفت: این حضور حاکی از عشق مردم به نظام جمهوری اسلامی بوده و امروز در سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بار دیگر با آرمان‌های والای نظام اسلامی، امام راحل، رهبری و شهدا تجدید پیمان کردند.

به گزارش فارس، خیل جمعیت مردم بجنورد که از میدان شهید راهپیمایی خود را آغاز کرده‌اند اکنون حوالی میدان بازرگانی(قائم) هستند.

این راهپیمایی به سمت مصلای امام خمینی(ره) مرکز خراسان شمالی ادامه خواهد یافت و قرار است تا پس از به آتش کشیدن آدمک‌های نمادین، قرائت بیانیه، مشاور فرمانده سپاه پاسداران در جمع راهپیمایان سخنرانی کند.

بر اساس اعلام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی، راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن امسال در 23 نقطه استان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/63002/‌ع30/ف4004

برچسب‌ها: