شناسهٔ خبر: 3553619 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

سفارت آمریکا در یمن بسته شد

ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که سفارت این کشور در صنعاء را به دلیل مسایل امنیتی بست.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از شبکه العربیه، وزارت خارجه آمریکا ضمن تائید اخباره منتشر شده درباره بسته شدن سفارت این کشور در یمن، سه شنبه شب اعلام کرد که سفارت آن در شهر صنعاء بسته شده است.

وزارت خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد که سفارت یمن به طور کامل بسته شد و قرار است فردا سفیر ایالات متحده در صنعاء به کشورش بازگردد.

پیش از این برخی منابع خبری یمنی خبر داده بودند که که ده‌ها فرد مسلح در صنعا، پایتخت یمن، سفارت آمریکا را از صبح امروز(سه شنبه) تحت محاصره قرار داده‌اند.ا.(جزئیات بیشتر)

منابع خبری دلیل محاصره این سفارتخانه که در محله «سعوان» در غرب صنعا واقع است، مخالفت سفیر آمریکا با شرکت در نشست دیروز (دوشنبه) هیأتهای دیپلماتیک خارجی با معاون وزیر خارجه یمن در ساختمان وزارت خارجه اعلام شده است.

انتهای پیام/ح

برچسب‌ها: