صاحبخبر - مشهد/واحد مرکزی خبر/سیاسی
اعضای مجلس خبرگان رهبری بر حضور پرشور و گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن تاکید کردند.
آیت الله واعظ طبسی در آستانه یوم الله 22 بهمن گفت: اطمینان دارم این مردم و این ملت بزرگ در راهپیمایی 22 بهمن همان قدرت انقلابی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی را به همگان نشان خواهد داد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود : ملتی که تبعیت از امام راحل (ره ) و مقام معظم رهبری دارد و عاشق نظامی که مبتنی بر مبانی دینی است و با شجاعت در برابر قدرتها ایستاده است بار دیگر با حضور در راهپیمایی 22 بهمن افکار عمومی جهان را متوجه عشق و علاقه خود به این نظام اسلامی می کند .
آیت الله علم الهدی نیز در این باره گفت: مردم صاحب اصلی انقلاب هستند و با دست توانای خود باید این انقلاب را به حضرت بقیه الله بسپارند .
عضومجلس خبرگان رهبری و امام جمعه مشهد افزود: در 22 بهمن امسال مردم با حرکت عظیم و ارزشی خود دشمنان اسلام و انقلاب را برای همیشه مایوس و ناامید می کنند.
0002
∎