شناسهٔ خبر: 35019772 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

طی بیانیه ای اعلام شد

وضعیت فعلی حجاب ناشی از عدم التزام مسئولین به قوانین است

رئیس شورای فرهنگی _ اجتماعی زنان در بیانیه ای اتفاقات رخ داده در همایش «دستاوردهای دولت در توسعه زیرساخت‌های روستایی» را ناشی از عدم اراده کافی برای تحقق قوانین کشور در این حوزه خواند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا آیت‌اللهی رئیس شورای فرهنگی ـ اجتماعی زنان و خانواده با انتشار بیانیه ای در رابطه با عدم اجرای مصوبه حجاب و عفاف شورای عالی انقلاب فرهنگی در همایش «دستاوردهای دولت در توسعه زیرساخت‌های روستایی» که روز دوشنبه ۴ شهریور ماه سال ۹۸ در سالن اجلاس سران برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به نقض آشکار قانون و حرمت شکنی نسبت به ارزش‌های اسلامی و بی حرمتی به زنان روستایی با غیرت و متدین کشور در این همایش خواستار معرفی خاطیان و مسببین این واقعه هستیم و انتظار داریم با برخورد قاطعانه دیگر جرأت چنین اقداماتی را در آینده نداشته باشند.

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

«این جلسه با حضور جناب آقای روحانی رئیس جمهور محترم و بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت، آذری جهرمی وزیر ارتباطات، رضا اردکانیان وزیر نیرو، محمد اسلامی وزیر راه مسکن و شهرسازی و محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور و تعدادی از مسئولین دولتی برگزار شد.

حضور برخی از بانوان در این مراسم با پوشش مغایر با شئونات اسلامی ـ ایرانی در حضور بالاترین مقام اجرایی و مسئولین بالا رتبه نظام و نقض آشکار قوانین کشور به خصوص مصوبه ۴۲۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی دل خانواده‌های شهدا و مردم غیور و مسلمان کشور را به درد آورد.

هنوز چند روزی از دیدار اعضای هیأت دولت با مقام معظم رهبری به مناسبت هفته دولت نگذشته که فرمودند: «حجاب یک حکم شرعی و یک مسئله قانونی است و در این زمینه باید در درجه اول دستگاه‌های دولتی و حکومتی و مدیران آنها مراقبت کنند تا بر اساس قانون عمل شود موازین دینی و ظواهر مذهبی از جانب مدیران در بدنه دستگاه‌ها رعایت شود».

مدتی است آسیب‌شناسی وضعیت عفاف و حجاب در جامعه صورت می‌گیرد. این واقعه نشان داد آسیب جدی کجاست، آسیب جدی عدم التزام مسئولین و عدم اراده کافی برای تحقق قوانین کشور در این رابطه است.

عذر بدتر از گناه اطلاعیه روابط عمومی دفتر رئیس جمهور است که توجیه کرده‌اند انتخاب و دعوت میهمانان همایش از سوی نهادهای صنفی و محل مرتبط با موضوع برنامه انجام شده و دفتر و نهاد ریاست جمهوری نقشی نداشته است و در حین برنامه، رعایت شئونات اسلامی و فرهنگی در حوزه پوشش تذکر داده شده است.

و یا بخشی از میهمانان برنامه از اقلیت‌های مذهبی بوده و با تن پوش‌های سنتی و محلی خود در مراسم حاضر شده‌اند.

سؤال اینجاست که آیا وضعیت حجاب شرکت‌کنندگان بدتر از این بوده و بعد از تذکر برگزارکنندگان به این وضعیت درآمده است؟ این تذکر چگونه تذکری بوده که نتیجه نهایی آن چنین صحنه‌هایی بوده است؟ و آیا درست است که این گناه نابخشودنی را به گردن اقلیت‌های مذهبی انداخت که همیشه در صف اول دفاع از جمهوری اسلامی و قوانین آن بوده‌اند؟

شورای فرهنگی ـ اجتماعی زنان و خانواده با عنایت به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و قوانین رسمی کشور این اقدام را نقض آشکار قانون و حرمت شکنی نسبت به ارزش‌های اسلامی و بی حرمتی به زنان روستایی با غیرت و متدین کشور اعلام کرده و درخواست دارد که ضمن معرفی خاطیان، با مسببین این واقعه برخورد قاطعانه شود تا جرأت چنین اقداماتی را در آینده نداشته باشند و نیز گزارش دقیقی از نحوه برخورد با خاطیان در معرض افکار عمومی قرار گیرد تا حیثیت خدشه‌دار شده زنان روستایی این مرز و بوم عزت خویش را باز یابد.»