شناسهٔ خبر: 3473863 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

ترکیه به خاطر حضور صهیونیست‌ها در کنفرانس مونیخ شرکت نمی‌کند

وزیر خارجه ترکیه که برای شرکت در کنفرانس امنیتی بین‌المللی به برلین رفته، در اعتراض به حضور صهیونیست‌ها در بخش خاورمیانه این کنفرانس از حضور در آن انصراف داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه که برای شرکت در کنفرانس امنیتی بین‌المللی به برلین رفته، در اعتراض به حضور صهیونیست‌ها در این کنفرانس از حضور در آن انصراف داد.

بر اساس این گزارش، چاووش‌اوغلو در یک نشست خبری مشترک با سفیر ترکیه در نهادهای اروپایی شرکت جسته بود در این خصوص گفت: «من می‌خواستم در این کنفرانس شرکت کنم ولی پس از آنکه در آخرین لحظات، مقامات اسرائیلی به نشست خاورمیانه آن اضافه شدند، تصمیم بر آن شد که دیگر در کنفرانس امنیتی مونیخ شرکت نکنیم.»

کنفرانس امنیتی مونیخ، کنفرانسی است که هر سال در ماه فوریه در هتل «بایریشر هوف» مونیخ برگزار می‌شود و موضوعات مهم امنیت بین‌الملل را مورد بررسی قرار می‌دهد. اهمیت این کنفرانس و سطح مقامات شرکت‌کننده، آن را به «داووس امنیتی» مشهور کرده است.

انتهای پیام/