شناسهٔ خبر: 34473448 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

چرا باید مصرف "برنج قهوه‌ای" را جایگزین برنج سفید کرد؟!

مصرف "برنج قهوه‌ای" به‌دلیل خواص بالای آن نسبت به مصرف برنج سفید ترجیح دارد؛ در این مطلب به برخی از خواص متعدد برنج قهوه‌ای اشاره شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ "برنج قهوه‌ای" یا همان برنج سبوس‌دار یکی از انواع برنج است که از جایگاه مهمی در طب سنتی برخوردار بوده و  جزء غلات کامل محسوب می‌شود.

مصرف برنج قهوه‌ای به‌دلیل خواص بالای آن نسبت به مصرف برنج سفید ترجیح دارد؛ در ادامه به برخی از خواص متعدد برنج قهوه‌ای اشاره شده است:

ــ مقابله و پیشگیری از سرطان

ــ کمک به کاهش وزن و لاغری

ــ حفظ سلامت دستگاه گوارش

ــ تقویت استخوانها و مفید برای سلامت پوست و مو

ــ کمک به تنظیم فشار خون

ــ برنج قهوه‌ای میزان فیبر بیشتری دارد و مصرف آن باعث احساس سیری زودتر و بیشتر می‌شود

ــ مفید برای دیابت و جلوگیری از پیشرفت این بیماری

ــ حفظ سلامت سیستم عصبی بدن و هورمونهای جنسی و سرشار از منگنز (منگنز جزو مهم مواد آنتی‌اکسیدان است و از تخریب سلول پیشگیری می‌کند)

ــ برنج قهوه‌ای به‌دلیل غنی بودن از ویتامین ب1 بر قلب و اعصاب تأثیر مطلوب دارد و به‌دلیل برخورداری از ویتامین ب3 به رفع آشفتگی‌های روحی و اضطراب کمک می‌کند

ــ مفید برای درمان یبوست

ــ برنج قهوه‌ای به‌دلیل دارا بودن میزان بالایی از عنصر "سلنیوم" برای عملکرد بهتر غده تیروئید مفید است

دستورالعمل پخت برنج قهوه‌ای

برنج قهوه‌ای به‌دلیل سبوس کامل بودن، دیرتر پخته می‌شود لذا برای پخت باید:

1. شب قبل، برنج را پس از یک‌بار شست‌وشو در ظرف ریخته و دو برابر حجم آن آب اضافه کنید.

2. بعد از حداقل 12 ساعت بدون آنکه آب را دور بریزید، قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید تا آرام بجوشد.

3. هنگامی که نیمی از آب جوشید، شعله را برای نیم ساعت خاموش کنید تا آب باقیمانده به‌خوبی جذب برنج شود.

4. مجدداً شعله را روشن کنید تا آب کاملاً جذب شود.

5. با حذف آب، آن را دم کنید.

به‌یاد داشته باشید برنج قهوه‌ای پس از پخت، نسبت به برنج سفید، اندکی سفت‌تر است.

آیا منابع طب سنتی مصرف "نمک دریا" را تأیید و توصیه می‌کنند؟!
تیزر/ الزامات احیای طب سنتی در ایران؛ استاد حسین خیراندیش
ضرورت تصویب "قانون جامع طب سنتی" مستقل از طب مدرن
طب سنتی چه راهکاری برای "سنگ کیسه صفرا" و تسکین درد آن دارد؟
طب سنتی|تذکر شدید "ابوعلی سینا" درباره مضرات نوشیدن "آب یخ"
طب سنتی|یک نسخه ساده برای تقویت "قوای جنسی"
طب سنتی|مصرف این غذای خوشمزه "کبد" شما را از کار می‌اندازد!
طب سنتی|با مصرف جوشانده این برگ به جنگ "دیابت و سرطان" بروید
طب سنتی|رعایت این 11 تدبیر "سلامت کبد" شما را تضمین می‌کند

انتهای پیام/+

برچسب‌ها:

نظر شما