ˈ اسحاق حمیدی ˈ روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت : براساس پیش بینی های صورت گرفته یک سیستم ناپایدار جوی امشب از غرب وارد مازندران می شود و بر این اساس هوای غرب استان به تدریج با افزایش ابر، وزش باد و بارندگی و در ارتفاعات همراه با بارش برف مواجه خواهد بود.
وی افزود : با فعالیت این سامانه بارشی همچنین تدریج دمای هوا هم از امشب حدود 10 درجه سانتی گراد کاهش خواهد یافت که در ارتفاعات کاهش دما شدید و حدود 15 درجه سانتیگراد خواهد بود.
او ادامه داد : با فعالیت این سیستم وزش باد با سرعت نسبتا شدید حدود 50 کیلومتر غرب مازندران را فرا می گیرد که با توجه به مواج شدن دریای مازندران لزوم دقت بیشتر صیادان در استفاده از دریا ضروری است.
حمیدی گفت : این سامانه از غروب پنجشنبه از منطقه خارج و دمای هوا به تدریج افزایش خواهد یافت و شهروندان غرب مازندران در روز جمعه هوای صافی را تجربه خواهند کرد.
سرپرست اداره هواشناسی نوشهر افزود : امروز هوای غرب مازندران قسمتی ابری و دمای شهر نوشهر نیز تا 16درجه سانتیگراد درنوسان است.ک/3
1295/1535/1654
غرب مازندران 10 درجه سردتر می شود
نوشهر - ایرنا - سرپرست اداره هواشناسی نوشهر از کاهش حدود 10 درجه ای هوا مناطق غرب مازندران از فردا (پنجشنبه) خبر داد.
صاحبخبر -