شناسهٔ خبر: 33047699 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

تنظیم بازار شکر از طریق بزرگترین بندر اقیانوسی کشور/ قیمت‌ها کاهش می‌یابد شکر

مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان از آغاز فرآیند ترخیص و حمل محموله شکر خام مورد نیاز شهرهای مختلف کشور از بندر چابهار خبر داد .

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، بهروز آقایی گفت: در راستای تامین به موقع کالاهای اساسی مورد نیاز کشور از طریق بندر چابهار ، محموله شکر خام به وزن ۲۷ هزار و ۵۰۰ تن وارد بندر چابهار شد .

 

وی افزود: با هماهنگی های انجام شده با دستگاه‌های ذیربط ، بلافاصله و بصورت شبانه روزی عملیات بارگیری و حمل آن به مقصد شهرهای مختلف کشور در حال انجام است .

 

آقایی هم‌چنین از ورود دو محموله دیگر شکر به وزن ۳۰ هزار تن‌ تا پایان هفته جاری به بندر چابهار خبر داد و افزود: به محض ورود این نوع محموله ها به بندر عملیات تخلیه و حمل آن به بازارهای مصرف کشور بلافاصله و در کمترین زمان آغاز خواهد شد.

 

دبیر انجمن صنفی صنایع قند و شکر خبر داد:۸۰۰ هزار تن شکر در راه ایران است/ قیمت‌ها کاهش می‌یابد

در ماه‌های گذشته روند افزایش قیمت شکر برخلاف آنچه ستاد تنظیم بازار مصوب کرده بود، بازار را با مشکلاتی مواجه کرد و در این میان در مقاطعی شایعاتی نیز مبنی بر کمبود این محصول در بازار شنیده شد. البته در این باره مسئولان دولتی و بخش خصوصی شفاف‌سازی و اعلام کردند که هیچ کمبودی از نظر موجودی شکر در بازار و همچنین ذخایر استراتژیک این محصول وجود ندارد.

 

در همین رابطه درباره جدیدترین وضعیت قیمت‌ها و ذخایر شکر بهمن دانایی - دبیر انجمن صنفی صنایع قند و شکر - به ایسنا گفت: نه تنها هیچ کمبودی در زمینه شکر نداریم، بلکه بخش خصوصی اسفند ماه سال گذشته ۸۰۰ هزار تن شکر ثبت سفارش کرده بود که واردات آن آغاز شده است.

 

وی ادامه داد: اولین محموله این شکرها دیروز به کشور وارد شد و از این به بعد نیز به صورت هفتگی دو تا سه کشتی حاوی حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار تن شکر به کشور وارد می‌شود.

 

دانایی با بیان اینکه واردات و توزیع شکر به زودی اثر مثبتی روی آرامش و کاهش قیمت‌ها در بازار خواهد گذاشت، افزود: از سوی دیگر برداشت چغندرقند پاییزه و تولید شکر از این محل نیز آغاز شده است اما نگرانی که در این زمینه داریم این است که اکثر کامیون‌ها به سمت گمرک امام خمینی هجوم برده‌اند و تقریباً در استان خوزستان ماشینی برای حمل چغندرقند و تبدیل آن به شکر نداریم، بنابراین از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی، وزارت راه و دولت می‌خواهیم هر چه سریع‌تر نسبت به حل این مشکل اقدام کنند تا محصول روی دست کشاورزان نماند.

 

 

برچسب‌ها:

نظر شما