شناسهٔ خبر: 32721662 - سرویس عکس
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

ویدیو|فیله سوخاری مرغ با دورچین

ابتدا سینه مرغ را به صورت طولی برش بزنید و درون یک ظرف قرار دهید باترمیلک و میکس پودر پیاز، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را به ظرف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

صاحب‌خبر -
mp4 تعداد بازدید : 1
<div id="video-display-embed-code_597734" ><script type="text/JavaScript" src="https://www.parsine.com/fa/news/play/embed/525772/597734?width=800&height=600"></script></div>
 
چی لازم دارم:
سینه_مرغ: ۲ عدد باترمیلک: ۲ و ۱/۲ پیمانه میکس پودرپیاز، پودرسیر، نمک و فلفل سیاه (ترکیب مقدار این مواد به دلخواه خودتان می‌باشد) ۴ قاشق غذاخوری کراکرپنیری یا چیپس_پنیری: ۲ پیمانه
 
چطور بپزم:
 
ابتدا سینه مرغ را به صورت طولی برش بزنید و درون یک ظرف قرار دهید باترمیلک و میکس پودر پیاز، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را به ظرف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به مدت یک ساعت مرغ را در مواد بخوابایند تا خوب به خرد مرغ بروند سپس کراکر پنیری خرد شده یا چیپس پنیری خرد شده را درون یک ظرف بریزید و تکه‌های مرغ را درون آن قرار دهید تا سطح مرغ کاملا پوشیده شود و آن را درون سینی فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا پخته شود سینه‌های مرغ را بچرخانید تا دو طرف آن پخته شود و آن را همراه با سس و سبزیجات سرو کنید.

نظر شما