به گزارش آريا، رئال مادريد و بارسلونا از هفته بيست و ششم لاليگا به مصاف هم رفتند که اين بازي با يک گل به سود بارسلونا مهمان به پايان رسيد. بارسا با اين پيروزي نه تنها توانست فاصله اش با تيم دوم را به 10 امتياز برساند بلکه پس از 87 سال موفق شد از نظر تعداد پيروزي از رئال مادريد در ديدارهاي ال کلاسيکو پيشي بگيرد. بارسا همچنين توانسته در 4 بازي اخير خود در برنابئو از سري رقابت هاي لاليگا به پيروزي دست يابد.
در دقيقه 19، جدي ترين خطر روي دروازه رئال مادريد به وجود آمد. مسي در مصافي تک به تک به کورتوا سعي داشت با يک ضربه چيپ دروازه را باز کند اما با اثرگذاري مدافعان، يک خطر جدي براي بارسلونا از دست رفت. در دقيقه 23، وينيسيوس با يک حرکت تکنيکي عالي از سمت چپ نفوذ کرد و توپ را براي بنزما مهيا کرد. بنزما توپ را به مودريچ سپرد و شوت خطرناک هافبک کروات از درون محوطه جريمه با تکل مدافعان برگشت داده شد تا يک موقعيت عالي براي مادريدي ها از دست برود. در دقيقه 26، بارسلونا موفق شد توسط راکيتيچ به گل برسد. هافبک کروات با يک کار ترکيبي با سرجي روبرتو از سمت راست حرکت کرد و در مصاف تک به تک با کورتوا، با يک ضربه چيپ به زيبايي دروازه را باز کرد. در دقيقه 32، رگيلون که شب خوبي را سپري مي کرد، با يک شوت پاي چپ خطرناک از پشت محوطه جريمه، دروازه بارسلونا را به خطر انداخت اما ضربه او با اختلاف کمي از کنار دروازه به بيرون رفت.
در دقيقه 37، ضربه آزاد خطرناک مسي از پشت محوطه جريمه با اختلاف کمي از بالاي دروازه رئال مادريد به بيرون رفت. در دقيقه 39، بارسلونا صاحب يک شانس عالي ديگر شد. با پاس راکيتيچ، ضربه بسيار خطرناک سوارز از پشت محوطه جريمه با واکنش خوب کورتوا برگشت داده شد و در ريباند مسي در موقعيتي عالي موفق به گلزني نشد. در دقيقه 44 مودريچ در محوطه جريمه بارسلونا صاحب يک موقعيت خوب شد اما ضربه سر خطرناک او از بالاي دروازه به بيرون رفت. در نهايت بازي در نيمه اول با نتيجه 1-0 به سود ميهمان به پايان رسيد.
رئال مادريد نيمه دوم را هجومي و به قصد زدن گل تساوي آغاز کرد اما در اين زمينه موفق نبود. در دقيقه 52 با اشتباه بازيکن رئال مادريد، سوارز در موقعيت عالي تک به تک قرار گرفت اما با تعلل، اين موقعيت را از دست داد. در دقيقه 56، وينيسوس با يک کنترل عالي، در يک موقعيت خوب قرار گرفت اما ضربه پاي راست او زاويه مناسب را نداشت و البته تراشتگن به سختي و با يک دست توپ را برگشت داد. در دقيقه 60، با اشتباه بد راکيتيچ، وينيسيوس در موقعيت عالي گلزني قرار گرفت اما ضربه او در آستانه ورود به دروازه به لنگلت برخورد کرد و به کرنر رفت.
در دقيقه 71، سوارز در يک موقعيت خوب در محوطه جريمه قرار گرفت و ضربه پاي چپ او با اختلاف کمي از کنار دروازه به بيرون رفت. بارسلونا به وضوح، بابرنامه تر بود و رئال مادريد، احساسي در پي کسب حداقل يک امتياز تلاش مي کرد. در دقيقه 72، شوت از راه دور وينيسيوس دقت لازم را نداشت و از بالاي دروازه به بيرون رفت. رئال مادريد در دقايق پاياني تيم برتر ميدان بود و حملاتي را روي دروازه بارسلونا ترتيب داد. فشار مادريدي ها در دقايق پاياني باز هم شدت يافت. در آخرين دقيقه بازي، ضربه سر خطرناک راموس زاويه مناسب را نداشت و در اختيار تراشتگن قرار گرفت.