شناسهٔ خبر: 30888931 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

چهار خبر مهم همتي براي نظام بانکي

صاحب‌خبر -
خبرگزاري آريا- رئيس کل بانک مرکزي با اشاره به اينکه برداشت مستقيم در اغلب بانک‌ها عملياتي شده است، اقدامات جديد در حوزه بانکداري الکترونيک را تشريح کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، عبدالناصر همتي صبح امروز در پيامي ويدئويي به هشتمين همايش بانکداري الکترونيک و نظام‌هاي پرداخت، گفت: به دليل سفر غير قابل پيش بيني به سوريه و همراهي با معاون اول رييس جمهور٬ افتخار حضور در همايش بانکداري الکترونيک را نداشتم، اما تصميم گرفتم از اين طريق مطالبي که بنا بود در همايش امسال مطرح کنم را بازگو کنم.
وي با بيان اينکه سامانه‌هاي پرداخت و تسويه از اقدامات مهم سيستم بانکي کشور است که در دو بُعد مي‌تواند به بانک مرکزي کمک کند، تصريح کرد: کمک اين سامانه‌ها در مرحله اول از ديد نظارتي است.
همتي در ادامه گفت: در بحران ارزي که اواسط سال در کشورمان رخ داد و همزماني با تحريم‌هاي غرب٬ مشکلاتي را براي کشورمان ايجاد کرده بود که به لطف خداوند توانستيم با اصلاح ابزار پرداخت آرامش نسبي را در بازار ارز حاکم کنيم.
رئيس کل بانک مرکزي مرحله دوم کمک سامانه‌هاي پرداخت و تسويه به نظام بانکي را کسب و کار‌هاي اين بخش دانست و گفت: 200 ميليون تقاضا به اين بخش روزانه وارد مي‌شود که مي‌تواند به تقويت کسب و کار‌هاي نوين کمک کند.
همتي در ادامه به بيان خبر‌هايي که ابتداي هفته نويد اعلام آن را داده بود پرداخت و ادامه داد: يکي از اتفاقات مهم برداشت مستقيم است که الان در اغلب بانک‌ها عملياتي شده از اين ابزار مي‌توانيم به عنوان ابزار و بستر مهم براي استارت آپ‌ها استفاده کنيم که البته اين سيستم مي‌تواند دغدغه فعالان اين حوزه را براي جمع آوري وجوه حاصل از کسب و کارشان رفع کند.
رييس کل بانک مرکزي خبر دوم مهم در حوزه بانکداري الکترونيک را تدوين سياست‌هاي رمز ارز‌ها اعلام کرد و گفت: سياست نامه رمز ارز‌ها روز قبل روي سايت بانک مرکزي قرار گرفت و بناست بعد از جمع بندي نظرات در اين همايش٬ از سوي بانک مرکزي نهايي شود.
همتي از ايجاد پلت فرم براي بلاک چين‌ها به عنوان خبر چهارم ياد کرد و گفت: اين اقدام نيز از ديگر برنامه‌هاي بانک مرکزي است و اين اقدامات مي‌تواند در کنار همراهمي و همفکري شرکت‌هاي فناوري بستر خوبي را براي بانکداري الکترونيک و کسب و کار‌هاي نوين داشته باشد.