به گزارش مهر به نقل از الجزیره، «استفان دوجاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در واکنش به ناپدید شدن «جمال خاشقچی»، امروز چهارشنبه ابراز امیدواری کرد که هرچه سریعتر این منتقد سعودی پیدا شده و در امنیت باشد.
این درحالیست که منابع خبری به نقل از یک مسئول سعودی حضور جمال خاشقچی در کنسولگری عربستان در ترکیه را تکذیب کردند.
یک مسئول سعودی نیز ساعاتی پیش به رویترز اعلام کرد: گزارش های مربوط به اختفای جمال خاشقچی نویسنده برجسته عربستانی در کنسولگری عربستان در استانبول کذب است.
برخی از کابران اینترنتی میگویند که که مقامات سعودی احتمالا خاشقجی را ربودهاند، زیرا وی اخیرا از سیاستهای آلسعود انتقاد کرده است.
مقامات بلندپایه دولت ترکیه اعلام کردند جمال خاشقچی روزنامه نگار سعودی همچنان در کنسولگری عربستان در استانبول حضور دارد.
جمال خاشقجی نویسنده و فعال معارض سعودی قبل از آغاز موج بازداشت شاهزادگان و مسئولان و مخالفان توسط محمد بن سلمان از این کشور خارج شد.
یک مسئول سعودی اخبار ربوده شدن روزنامهنگار منتقد عربستانی در استانبول را رد کرد
این مسئول سعودی اعلام کرد که جمال خاشقجی، روزنامهنگار عربستانی برای درخواست مدارک مربوط به وضعیت اجتماعیاش وارد کنسول گری شده و پس از مدت کوتاهی از آنجا خارج شد.
پیشتر خدیجه، همسر خاشقجی در گفتوگو با رسانهها اظهار داشت: همسرم راس ساعت یک ظهر برای گرفتن مدارک رسمی خودش به کنسولگری عربستان در استانبول رفت و تاکنون از ساختمان کنسولگری خارج نشده است.
وی افزود: ما با بخشهای امنیتی ترکیه و ماموران ساختمان کنسولگری در ارتباط هستیم اما هیچ اطلاعی درباره مفقود شدن او به دست نیاوردهایم.
پلیس ترکیه نیز تحقیقاتی را در این خصوص آغاز کرده و منابع رسانهای اعلام کردند، پلیس ترکیه برای یافتن خاشقجی وارد ساختمان کنسولگری شده و به هیچ سرنخی دست نیافته است.
∎