شناسهٔ خبر: 2768600 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: افکارنیوز | لینک خبر

هدف نهایی در رزمایش بزرگ ارتش چیست؟

امیر سرتیپ کیومرث حیدری گفت: هدف نهایی در رزمایش بزرگ ارتش، این است که میزان چابکی را در ۲۷ رسته نزاجا محک بزنیم.

صاحب‌خبر -
هدف نهایی در رزمایش بزرگ ارتش چیست؟
به گزارش افکارنیوز،چتربازان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در اولین روز از رزمایش محمد رسول الله (ص) در منطقه رزمایش فرود آمدند.


چتربازان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در اولین روز از رزمایش محمد رسول الله (ص) در منطقه رزمایش فرود آمدند.

تیپ ۶۵ نوهد نیروی زمینی ارتش در نخستین روز از رزمایش محمد رسول الله (ص) با هواپیماهای ترابری سی ۱۳۰ نیروی هوایی به منطقه رزمایش در جاسک منتقل شده و در راستای مأموریت های محوله عملیات پرش با چتر را با موفقیت انجام دادند.

از اهداف مهم فرودآمدن چتربازان، اجرای عملیات آزادی سازی گروگان و حمایت و پشتیبانی از نیروها در منطقه است.

رزمایش ارتش جمهوری اسلامی ایران تحت عنوان محمد رسول الله (ص) پس از اعلام رمز یا رسول الله (ص) توسط امیر سرتیپ «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده این رزمایش با گسترش و استقرار یکان های مختلف زمینی و جنگنده های هوایی و سامان های پدافندی در جنوب شرق کشور و انواع شناورهای سطحی و زیر سطحی در عمق آبهای عمان آغاز شد.

علاوه بر عملیات فرود چترباز ، یگان های نیروی زمینی نیز در قالب طرح های چابک سازی سرعت عمل و جابجایی و آماده سازی ، ایجاد استحکامات مهندسی و استقرار پاسگاه های فرماندهی در استان های سیستان و بلوچستان و هرمزگان، پرواز اطلاعاتی پهپادهای نیروی زمینی و صنایع دفاعی، اجرای شورهای متعدد ستادی برای هدایت یکان ها در وضعیت های غیرمترقبه، شبیه سازی بازی جنگ، استفاده از سامانه های هوشمند و فن آوری های نوین ارتباطی و جنگ الکترونیک به عنوان بخشی از اولین مرحله رزمایش با به کارگیری ۲۷ رسته تخصصی این نیروی اجرا می کنند.

همزمان با مرحله زمینی رزمایش انواع واحدهای شناور نیروی دریایی و یگان های پروازی این نیرو به مناطق تعیین شده عزیمت کرده و سامانه ای پدافندی با بردهای مختلف در منطقه مستقر و تمرین انواع جنگنده های نیروی هوایی آغاز شده است.

نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این روز علاوه بر عملیات چترریزی پرواز تعدادی از هواپیماها به عنوان نیروی دشمن و برخاستن چندین فروند از هواپیماها به عنوان خودی عملیات تعقیب و گریز شناسایی و پشتیبانی را انجام می دهد.

اجرای موفق عملیات رهایی گروگان

فرمانده نیروی زمینی ارتش از تکاوران تیپ ۶۵ نیروهای ویژه هوابرد (نوهد) برای اجرای موفق عملیات رهایی گروگان تجلیل کرد.

امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان، فرمانده نیروی زمینی ارتش با حضور در منطقه اجرای عملیات رهایی گروگان توسط تکاوران تیپ ۶۵ نیروهای ویژه هوابرد (نوهد)، گفت: در این عملیات فرض ما بر این بود که تروریست‌های یک شخصیت سیاسی را گروگان گرفته و می‌خواهند از مرز خارج کنند.

وی ادامه داد: در این بین نیروهای ویژه رهایی گروگان تیپ ۶۵ نوهد از تهران حرکت کرده و با اجرای عملیات هوابرد، عملیات واکنش سریع رهایی گروگان‌ها را انجام دادند.

سرتیپ پوردستان تصریح کرد: تکاوران نوهد با حضور در یک جاده مرزی، جلوی عبور تروریست‌ها را سد کرده و با آزادسازی گروگان، آنان را در رسیدن به اهداف خود ناکام گذاشتند.

فرمانده نیروی زمینی در پایان از کلاه‌سبزهای ارتش به دلیل اجرای موفق این عملیات تجلیل کرد.

اجرای عملیات یکان تازش

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران از اجرای عملیات یکان تازش برای نخستین بار در رزمایش بزرگ ارتش خبر داد.

امیر سرتیپ کیومرث حیدری، جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه برگزاری رزمایش مشترک محمد رسول‌الله(ص) با بیان این که "به‌صورت جدی طرح چابک‌سازی را در این رزمایش به مرحله اجرا گذاشته‌ایم" گفت: هدف نهایی در رزمایش بزرگ ارتش، این است که میزان چابکی را در ۲۷ رسته نزاجا محک بزنیم.

وی افزود: امروز موفق شدیم قابلیت سه سامانه مهم را عملیاتی کنیم. سامانه مهندسی رزمی نیروی زمینی یکی از این سامانه‌ها بود که با برنامه‌ریزی دقیق به اهدافی که تعیین کرده بودیم، دست یافتیم.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با اعلام این که در این رزمایش سامانه آماد و پشتیبانی نزاجا نیز عملیاتی شد، گفت: برای نخستین بار یکان تازش نزاجا با همکاری نیروی هوایی ارتش به انجام مأموریت و اجرای عملیات پرداخت.