شناسهٔ خبر: 2730549 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: بولتن‌نیوز | لینک خبر

امیر شهرام مطرح کرد

اخطار به فعالیت هواپیماهای شناسایی نیروهای فرامنطقه‌ای / U2 هم اخطار پدافند کشور را دریافت کرد

" امیر "شهرام" سخنگوی قرارگاه پدافند هوایی در رزمایش مشترک محمد رسول الله اعلام کرد: بخشی از تجهیزات، سلاح‌ها و سامانه‌های موشکی و راداری قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) متشکل از استعدادهای پدافندی نیروهای مسلح در منطقه رزمایش گسترش یافته و آماده اجرای مأموریت می باشند.

صاحب‌خبر -
به گزارش بولتن نیوز، به نقل از روابط عمومی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) "امیر شهرام" سخنگوی قرارگاه پدافند هوایی در رزمایش مشترک محمد رسول الله اعلام کرد: بخشی از تجهیزات، سلاح‌ها و سامانه‌های موشکی و راداری قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) متشکل از استعدادهای پدافندی نیروهای مسلح در منطقه رزمایش گسترش یافته و آماده اجرای مأموریت می‌باشند.

وی افزود: طی روز گذشته و امروز در چند نوبت اخطارهایی به فعالیت هواپیماهای شناسایی نیروهای فرامنطقه‌ای در نزدیک "اف آی آر" مرزهای کشور داده شده است که تعدادی از این هواپیماها از نوع U2  بوده‌اند.

یادآور می‌شود: رزمایش مشترک "محمد رسول الله" با حضور نیروهای زمینی، هوایی و دریایی ارتش و قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) ارتش از چهارم تا دهم دی ماه برگزار می‌شود.