بانک مرکزي :
افزايش قيمت 9 گروه کالايي
صاحبخبر - به گزارش خبرگزاري آريا، در هفته منتهي به 22 تير نرخ لبنيات 0.1 درصد، تخم مرغ 2.8 درصد، برنج 3.2 درصد، ميوههاي تازه 1.4 درصد، سبزيهاي تازه 0.6 درصد، گوشت قرمز 0.3 درصد، گوشت مرغ 16.8 درصد، قند و شکر 0.2 درصد و روغن نباتي 0.5 درصد نسبت به هفته قبل از آن افزايش و نرخ حبوب و چاي 0.1 درصد کاهش يافت. لبنيات و تخم مرغ در هفته مورد گزارش در گروه لبنيات قيمت کره پاستوريزه معادل 0.9 درصد افزايش ولي بهاي ماست غيرپاستوريزه 0.2 درصد نسبت به هفته قبل کاهش يافت. قيمت ساير اقلام اين گروه بدون تغيير بود. بهاي تخم مرغ معادل 2.8 درصد افزايش داشت و شانهاي 120 هزار تا 180 هزار ريال فروش ميرفت. برنج و حبوب در اين هفته در گروه برنج، قيمت برنج وارداتي غيرتايلندي معادل 0.2 درصد کاهش ولي بهاي برنج داخله درجه يک و درجه دو به ترتيب 3.6 درصد و يک درصد افزايش يافت. در گروه حبوب قيمت نخود و لويبا قرمز هر يک معادل 0.1 درصد و لپه نخود 2.1 درصد کاهش ولي بهاي ساير اقلام اين گروه بين 0.1 درصد تا 0.8 درصد افزايش داشت. ميوهها و سبزيهاي تازه در هفته مورد بررسي، در ميادين زير نظر شهرداري پرتقال درجه يک و گلابي عرضه نميشد. سـاير اقلام ميوه و سبزي تازه که تعدادي از آنها از نظر کيفي در مقايسه با ساير ميوهفروشيها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان ميادين ميوه و ترهبار عرضه ميشد. ميوهفروشيهاي سطح شهر اقلام ميوه و سبزي تازه را عرضه ميکردند که در گروه ميوههاي تازه قيمت پرتقال درجه يک معادل 1.4 درصد، انگور 6.8 درصد، طالبي 1.2 درصد و خربزه 19.1 درصد کاهش ولي بهاي ساير اقلام اين گروه بين 1.2 درصد تـا 7 درصد افزايش يافت. در گروه سبزيهاي تازه قيمت گوجه فرنگي معادل 4.6 درصد، بادنجان 5.7 درصد و پياز 2.1 درصد کاهش ولي بهاي ساير اقلام بين 0.7 درصد تا 12.6 درصد افزايش داشت. گوشت قرمز و گوشت مرغ در هفته مورد گزارش قيمت گوشت گوسفند معادل 0.1 درصد کاهش ولي بهاي گوشت تازه گاو و گوساله 1.7 درصد و گوشت مرغ 16.8 درصد افزايش يافت. قند، شکر، چاي و روغن نباتي در اين هفته قيمت چاي خارجي معادل 0.1 درصد کاهش ولي بهاي قند 1/0 درصد، شکر و روغن نباتي جامد هر يک 0.3 درصد و روغن نباتي مايع 0.6 درصد افزايش داشت. ∎