شناسهٔ خبر: 26468548 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه مردم‌سالاری | لینک خبر

برقی سازی راه‌آهن گرمسار- اینچه برون کلید خورد

صاحب‌خبر -

عملیات اجرایی برقی سازی راه آهن گرمسار - اینچه برون به طول 495 کیلومتر به منظور تسهیل حمل بار و مسافر در محور شرق خزر با حضور عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی آغاز شد.به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی برقی سازی راه آهن گرمسار - اینچه برون همزمان در دو منطقه ساری و گرگان در شمال کشور آغاز شده که هدف اصلی آن در حوزه مسافری افزایش سرعت قطارهای تا 160 کیلومتر و قطارهای باری تا 100 کیلومتر است.
قرارداد برقی سازی راه آهن گرمسار - اینچه برون به ارزش 1.2 میلیارد یورو در جریان سفر حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری به روسیه در هفتم آذرماه 94 بین شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران و راه آهن روسیه به امضا رسید.برقی سازی این مسیر افزایش ظرفیت خطوط ریلی و سرعت قطارها در این مسیر را در پی دارد که قرار است در مدت 52 ماه اجرا شود.
مسیر برقی سازی این خطوط ریلی از گرمسار آغاز می‌شود و پس از گذر از زرین دشت، کدوک، شیرگاه، حوالی ساری، رستم کلاه، بندر امیرآباد و بندر ترکمن، از طریق گرگان به پایانه اینچه برون در مرز ترکمنستان می‌رسد.
طبق قراردادی که بین راه آهن ایران و راه آهن روسیه به امضا رسیده، قرار است 15 درصد سرمایه گذاری در این مسیر توسط منابع داخلی ایران و 85 درصد آن از محل وام دولتی روسیه تامین شود و سالیانه از این مسیر بیش از 10 میلیون تن کالا ترانزیت خواهد شد.
 

برچسب‌ها: