به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید کامل تقوینژاد با اشاره به دستور رئیس جمهوری در جلسه ساماندهی بازار و بررسی نوسانات اخیر در قیمت برخی کالاهای مورد نیاز مردم، گفت: پیرو فرمایشات ریاست محترم جمهوری و دستور ویژه وزیر امور اقتصادی و دارایی مبنی بر برخورد قاطع مالیاتی با سوداگران اقتصادی، کارگروه تخصصی با هدف رصد مالیاتی بازار ارز، سکه، خودرو و مسکن در سازمان امور مالیاتی کشور تشکیل شده است.
وی در ادامه به مکاتبات متعددی که از سوی سازمان امور مالیاتی کشور با مراجع مربوط از قبیل بانک مرکزی، وزارت اطلاعات، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سایر دستگاههای ذیربط بهمنظور دریافت اطلاعات مورد نیاز صورت پذیرفته، اشاره کرد و گفت: بالغ بر شش میلیون و 400 هزار رکورد اطلاعات مرتبط با خرید و فروش ارز، سکه و خودرو در پایگاه اطلاعات سازمان امور مالیاتی، سازماندهی شده و بهروزرسانی این اطلاعات نیز در دست پیگیری است.
تقوینژاد اضافه کرد: در این کارگروه مقرر شد اطلاعات مرتبط با خرید و فروش ارز، سکه و خودرو و بهروزرسانی آنها برابر اتفاقات سال جاری از ناحیه بانک مرکزی و سایر مراجع ذیربط، پیگیری و پس از تحلیل اطلاعات اخذشده، فرایند رسیدگی و تشخیص پروندههای مذکور در جهت مطالبه مالیات حقه، بهسرعت انجام پذیرد.
وی همچنین در خصوص رصد بازار سکه نیز گفت: در راستای این امر، اطلاعات مرتبط با پیشفروش سکه با اطمینان از احراز هویت خریداران حقیقی و حقوقی و اصالتسنجی اطلاعات توسط مراجع ذیربط، پیگیری و نتایج حاصل جهت تشکیل پروندههای مالیاتی و یا تکمیل پروندههای موجود و بهتبع آن انجام فرایند رسیدگی و مطالبه مالیات، در دستور کار سازمان امور مالیاتی قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه بهمنظور گسترش تعاملات و همگرایی و همافزایی ظرفیتهای مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی در کشور، شناسایی و عضویت نمایندگان سازمان در کارگروههای فعال و مرتبط با موضوع بحث، بهصورت جدی پیگیری میشود، عنوان داشت: در راستای تسهیل و تسریع فرایند رسیدگی و تشخیص پروندههای مالیاتی مرتبط با سوداگران بازار ارز، سکه، خودرو و مسکن، گروههای رسیدگی خاص متشکل از مأموران متخصص و زبده مالیاتی تشکیل و انجام این مهم، خارج از رویههای مرسوم اداری صورت خواهد گرفت.
تقوینژاد افزود: همچنین دستورالعملها و مقررات مرتبط با مالیات، ارز و سکه با هدف تسریع و تسهیل فرایند رسیدگی، بازنگری و در صورت لزوم بازنویسی خواهد شد.
رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور در خاتمه با اشاره به مقوله جرمانگاری فرار مالیاتی در اصلاحیه قانون مالیاتهای مستقیم، بر اقامه دعوی علیه مرتکبان فرار و جرایم مالیاتی بهاستناد موضوع ماده 274 قانون مذکور تأکید کرد.
انتهای پیام/*
∎