به گزارش
جهان نيوز به نقل از تسنیم ، همزمان با ورود هیئتی آمریکایی برای شرکت در مراسم انتقال سفارت آمریکا به شهر اشغالی قدس، گروهی از صهیونیستها دست به اقدامات تحریک آمیز زده اند.
از جمله شماری از شهرک نشینان صهیونیست به صحن مسجد الاقصی یورش برده و شمار دیگری از آنها نیز جلوی باب العمود یکی از ورودیهای اصلی بخش قدیمی شهر اشغالی قدس تجمع کردند تا به خاطر انتقال سفارت آمریکا به این شهر اشغالی جشن بگیرند.
شمار دیگری از صهیونیستها نیز با برگزاری راهپیمایی و حمل پلاکارد از تصمیم ترامپ برای انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به شهر اشغالی قدس ستایش کردند.این در حالی است که در سوی دیگر، نوار غزه خود را برای برگزاری تظاهرات میلیونی بازگشت و شکستن محاصره در امروز و فردا آماده می کند.
کمیته پیگیری متشکل از نیروها و گروههای متعدد فلسطینی اعلام کرده اند: امروز اعتصاب فراگیر برگزار خواهد شد و این اعتصاب همه نهادهای رسمی و مردمی و تجاری را شامل خواهد شد. این اعتصاب نهادهای وابسته به سازمان امدادرسانی و کاریابی ویژه پناهندگان فلسطینی (آنروا) را نیز در بر خواهد گرفت.
کمیته پیگیری همچنین از ملت فلسطین خواسته است تا ماهیت مسالمت آمیز راهپیمایی بازگشت را برای ارسال پیامی قوی به جهان در مخالفت با انتقال سفارت آمریکا به قدس اشغالی حفظ کنند.جنبش حماس نیز از فلسطینیان در سراسر اماکن خواسته است تا در راهپیمایی بازگشت شرکت کنند. این جنبش بر مخالفت خود با تداوم محاصره ظالمانه علیه نوار غزه و نیز مخالفت قاطع خود با به اصطلاح طرح موسوم به "معامله قرن" تاکید کرده است.
در همین حال، ارتش رژیم صهیونیستی نیز به حالت آماده باش کامل در آمده و بر شمار یگان های رزمی خود در اطراف نوار غزه و در کرانه باختری برای مقابله با تظاهرات فلسطینی ها در محکوم کردن انتقال سفارت آمریکا افزوده است.
تظاهرات فلسطینی ها در امروز و فردا برای تاکید دوباره بر حق بازگشت آوارگان فلسطینی به خانه و کاشانه خود، محکوم کردن انتقال سفارت آمریکا به شهر اشغالی قدس و نیز در سالروز نکبت (تاسیس رژیم جعلی صهیونیستی در سال 1948 میلادی) درحالی برگزار خواهد شد که آمارهای مرکز آمار فلسطین نشان می دهد که بر جمعیت ملت فلسطین از سال 1948 افزوده شده است و تعداد فلسطینی ها در سراسر جهان به حدود 13 میلیون نفر رسیده است.
این آمارها نشان می دهد که شمار آوارگان فلسطینی در آستانه هفتادمین سالروز نکتب به حدود 5 میلیون و 87 هزار نفر رسیده است. این رقم 46 درصد مجموع 13 میلیون فلسطینی در سراسر جهان را تشکیل می دهد.