شناسهٔ خبر: 2423716 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه مردم‌سالاری | لینک خبر

حميد استيلي:

خالقي‌فر را به پرسپوليس داديم، چون نياز داشتند

صاحب‌خبر -

سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن در مورد بازي با استقلال گفت: ما بازي سختي با استقلال داريم و اميدوارم هواداران آبي از قلعه‌نويي حمايت کنند.

به گزارش ‌فارس، حميد استيلي گفت: اولين بازي دور برگشت ماست. زماني نداشتيم که بخواهيم براي کار تاکتيکي و تيم و نفراتي که جذب کنيم. بعد از بازي با نفت اين زمان را داريم و حدود 50 روز که بتوانيم تيم را ترميم کنيم.

وي افزود: بازي سختي مقابل استقلال داريم. امير قلعه‌نويي بچه محل خود ما است. اميدواريم بازي خوبي شود. چند بازيکن غايب هستند. محمد ستاري يکي از بازيکنان تاثيرگذار نيم فصل ما بود. خالقي‌فر هم يک‌ ساعت پيش گفتند اگر بازي کند نمي‌تواند براي پرسپوليس بازي کند و به تمرين اين تيم رفت تا بتواند براي اين تيم بازي کند. او بازيکن خوبي براي ما بود. شيث رضايي هم نداريم. نمي‌دانيم حامد نورمحمدي مي‌تواند بازي کند يا نه. مدارکش را برده و اميدوارم مشکلش حل شود.

استيلي گفت: صحبت‌هايي با مسوولان باشگاه پرسپوليس انجام داديم، چون آنها در سه جام بايد بازي کنند و نياز دارند و قرار شد خالقي‌فر را بدهيم. نظر ما روي خانزاده بود که بگيريم. بنگر و اومانيا را نيز آنها نياز دارند و فکر کردم چون خانزاده در خيلي از بازي‌ها ذخيره است دوست دارد جايي باشد که فيکس باشد اما گفتند که خودمان نياز داريم و ما هم صرف نظر کرديم. خالقي فر که داديم بازيکن تاثير‌گذاري بود اما هيچکسي را به زور به راه‌آهن نمي‌آوريم و کسي را مي‌آوريم که باشگاه را دوست داشته باشد و خانزاده هم اميدوارم در پرسپوليس موفق باشد.

وي در مورد مالکيت باشگاه راه آهن گفت: من با دادستان حرف زدم و گفت هر‌چه زودتر اين مشکل حل خواهد شد. همه موارد انجام شده و پيش پرداخت هم داريم. يکسري مشکلات هم وجود دارد اما ما در حال حل مشکلات هستيم. يکسري اموال بابک زنجاني بايد انتقال پيدا کند و به نفت واگذار شود.سرمايه‌گذاري ما روي جوان‌ها است و روي کوتاه‌مدت هيچ وقت برنامه‌ريزي نمي‌کنيم. جواناني داريم که اولين بار روي ليگ بازي مي‌کنند و بيشترين سهميه را در تيم اميد داشتيم.