شناسهٔ خبر: 24000255 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

ارائه غیر حضوری خدمات شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ از سال ۹۷

صاحب‌خبر -
 

سامانه خدمات غیرحضوری ۱۵۲۱ در تهران بزرگ با هدف کاهش تردد مشترکان برق راه‌اندازی شد.
به گزارش خبرنگار ما، حسین صبوری مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران در آیین افتتاح هشت پروژه‌ شاخص شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، گفت: این سامانه در پاسخ به سیاست‌های دولت الکترونیک راه اندازی شد و با بهره‌برداری از آن ۴۰۰ هزار مراجعه مشترکان به مناطق ۲۲‌گانه برق کاسته خواهد شد.
به گفته وی، با راه اندازی سامانه ۱۵۲۱، ارائه تمامی خدمات شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ به وسعت پایتخت از ابتدای سال ۹۷ به صورت غیرحضوری خواهد بود.
صبوری با اشاره به اینکه ‎برای اجرا و راه اندازی طرح‌های شاخص ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است، از احتمال رشد مصرف برق در پیک تابستان سال آینده در تهران به ۵ هزار مگاوات خبر داد و تصریح کرد: با برنامه ریزی‌های انجام شده مصرف برق تهران در تابستان ۹۷ نباید از ۴۵۰۰ مگاوات فراتر برود.
وی با بیان اینکه تهران در میان همه شهرها رتبه اول را در کاهش تلفات به خود اختصاص داده است، گفت: پیک مصرف برق در تابستان امسال به ۴۷۰۰ مگاوات رسید که اگر ادامه داشته باشد مصرف برق در تابستان سال آینده به ۵ هزار مگاوات خواهد رسید. از این رو درخواست ما از مقامات و استاندار تهران این است که چون در تهران ۲۵ درصد برق توسط دستگاه‌های دولتی مصرف می‌شود، این دستگاه‌ها در کاهش مصرف پیشقدم شوند تا بتوانیم برق تهران را تأمین کنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران تأکید کرد: عبور نکردن از مصرف ۴۵۰۰ مگاوات در تابستان سال آینده نیازمند همکاری مردم و دستگاه‌هاست و مشترکان باید به درخواست‌ها برای کاهش مصرف برق پاسخ مثبت بدهند.
وی ادامه داد: یکی از روش‌های کاهش مصرف برق توسط دستگاه‌های دولتی تغییر ساعت اداری است، چرا که مصرف برق چند سال است که از شب به روز منتقل شده است، بنابراین چون ۵۰ درصد مصرف برق توسط دستگاه‌های سرمایشی صورت می‌گیرد، می‌توانیم با این روش کمک بزرگی به کاهش مصرف برق کنیم.
صبوری از طرح‌های شاخص قابل بهره‌برداری به توسعه و بهینه‌سازی پست فشار متوسط و شبکه توزیع، راه‌اندازی و بهره‌برداری از ۲۲۰ دستگاه پست اتوماسیون، توسعه و نوسازی تجهیزات عیب‌یابی کابل شبکه‌های فشار متوسط و ضعیف، توسعه و نوسازی خودروهای مانور ۲۰ کیلوولت، احداث و بهینه‌سازی ۴۴ کیلومتر خط شبکه فشار متوسط و ۵۲۸ کیلومتر خط شبکه فشار ضعیف و ۱۶۵ دستگاه پست فشار متوسط اشاره کرد.
در این مراسم همچنین قائم مقام وزیر نیرو گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قرار شد تا پایان امسال ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر به یک هزار مگاوات برسد و امیدواریم شاهد افزایش سرمایه گذاری‌ها در این حوزه باشیم.
مهندس ستار محمودی در حاشیه مراسم افتتاح پروژه‌های شاخص صنعت برق در جمع خبرنگاران با اشاره به وضع فعلی انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور اظهار داشت: علیرغم اینکه منابع طبیعی زیادی برای توسعه تجدیدپذیرها در کشور وجود دارد، اما میزان سرمایه‌گذاری در این حوزه بسیار پایین است که به اعتقاد من عمده‌ترین دلیل این مساله به پایین بودن نرخ انرژی بر می گردد.
وی با بیان اینکه قیمت تمام شده انرژی‌های تجدیدپذیر بسیار گران‌تر از انرژی‌های فسیلی است، بیان کرد: با توجه به اینکه تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان برق در تجدیدپذیرها باید خودشان سرمایه کافی را تامین کنند، در صورت نبود تضمین بازگشت سرمایه، این کار برای آنها مقرون به صرفه نیست و برای این مساله استقبال زیادی نشان نمی‌دهند؛ با این وجود وزارت نیرو برنامه‌ریزی‌های مناسبی را به کار گرفته است.
قائم مقام وزیر نیرو درباره مدیریت مصرف برق در زمان پیک توسط سازمان‌های دولتی گفت: مقرر شده که یک مسئول در ادارات پرمصرف از سوی وزارت نیرو تعیین و با نظارت از تلفات مصرف آب و برق جلوگیری کند.
استاندار تهران هم در این آئین گفت: شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ علاوه بر خدمت رسانی به بیش از ۸ میلیون مشترک، انرژی مورد نیاز واحدهای صنعتی و تولیدی سطح استان را فراهم می کند.
محمدحسین مقیمی صنعت آب و برق را از عوامل اصلی پیشرفت و توسعه کشور دانست و تصریح کرد: پیش از پیروزی انقلاب عمده کارهای تخصصی و مدیریتی صنعت آب و برق کشور در دست نیروهای خارجی بود، اما امروز عمده کار با استفاده از نیروی انسانی توانمند ایرانی انجام می شود.