شناسهٔ خبر: 23191959 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

تعداد کاروان‌های دانشجویی اعزامی به کربلا از استان قم افزایش یافت

کانون خبرنگاران نبأ: مسئول شورای عمره و عتبات دانشگاهیان استان قم از آغاز ثبت نام هجدهمین دوره اعزام کاروان‌های عتبات عالیات دانشگاهیان استان قم خبرداد و گفت: امسال تعداد کاروان‌ها به 35 کاروان افزایش یافته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام سید محمد طاهری با اعلام زمان ثبت نام عتبات عالیات دانشگاهیان اظهار کرد: زمان ثبت نام از 25 آذرماه آغاز شده و تا 5 دی ماه ادامه دارد.

مسئول شورای عمره و عتبات دانشگاهیان استان قم افزود: همه‌ اساتید و کارکنان دانشگاه‌ها به همراه خانواده و دانشجویان می‌توانند با مراجعه به سایت لبیک به آدرس www.labbayk.ir ثبت نام و در قرعه کشی شرکت کنند.

وی اعلام کرد: در تاریخ 9 دی ماه قرعه کشی از طریق سایت لبیک انجام می‌شود و ثبت نام کنندگان می‌توانند از طریق این سایت از نتایج قرعه کشی مطلع شوند.

حجت الاسلام طاهری عنوان کرد: در دوره هفدهم سهمیه استان قم 23 کاروان بود که به لطف الهی به 35 کاروان افزایش یافته و ان شاالله 1400 نفر از ثبت نام کنندگان را به این سفر معنوی اعزام می‌کنیم.

مسئول شورای عمره و عتبات دانشگاهیان استان قم خاطرنشان کرد: مطابق هماهنگی که ستاد عتبات عالیات کشور انجام داده دانشجویان دانشگاه‌های وزارت علوم برای سفر از طریق صندوق رفاه به مبلغ یک میلیون و پانصد هزار تومان و سایر دانشگاهیان از طریق بانک ملت همین مبلغ وام را برای سفرهای هوایی دریافت می‌کنند.

وی  افزود: انتخاب مدیران و روحانیان توانمند برای کاروان‌ها، اهدای بسته‌های فرهنگی و برگزاری دوره‌های آموزشی از دیگر امتیازات این کاروان‌ها است.

سید مهدی مؤذن