ایران آنلاین /آجیل شیرین، انار، آلبالو، آلو و انجیرخشک و... پای ثابت سفره شب یلدا هستند. در شبهای سرد زمستان مصرف این نوع آجیل بهدلیل انرژی و میزان کالری که به بدن میرساند سبب تقویت نیروی جسمی میشود. آجیل شب یلدا شامل بادام، پسته، فندق، نخود، کشمش و باسلق است. البته به یاد داشته باشید با اینکه چربی موجود در آجیل مضر نیست ولی افراط در خوردن آن سبب اضافه وزن میشود افرادی که میزان تری گلیسیرید بالایی هم دارند باید در مصرف آجیل محتاط باشند./روزنامه ایران
ضربان
مراسم شب یلدا یکی از قدیمیترین رسوم ایرانیها است. در این شب خانوادههای ایرانی در هر گوشه از دنیا که باشند با انواع خوراکیهای سنتی این آیین دیرین را برگزار میکنند.
صاحبخبر -
∎