شناسهٔ خبر: 23186867 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نود | لینک خبر

نصرتي: AFC بفهمد چه مشکلاتي داريم از اينکه ما را به‌عنوان بهترين فدراسيون انتخاب کرده پشيمان مي‌شود

مدافع تيم فوتبال نفت تهران گفت: ما بهترين فدراسيون آسيا شده‌ايم و نبايد چنين مشکلاتي در ليگ‌مان وجود داشته باشد.

صاحب‌خبر -

محمد نصرتي درباره مشکلات باشگاه نفت تهران اظهار داشت: وضعيت‌مان خوب نيست و حواشي پيرامون باشگاه خيلي به تيم آسيب زده است. نتيجه و آمار تيم هم نشان مي‌دهد که نتوانستيم عملکرد خيلي خوبي در اين فصل داشته باشيم. علت اصلي اين موضوع هم بلاتکليفي است. فصل گذشته مالک باشگاه براي تيم هزينه کرد، اما سند مالکيت باشگاه به نام او نخورد. امسال هم جهانيان آمده و هنوز با اداره کل ورزش و جوانان در کش‌و‌قوس است.

وي درباره اينکه اين بلاتکليفي را چه کسي در تيم ايجاد کرده است، گفت: ما دقيقاً نمي‌دانيم چه کسي مسئوليت خود را به خوبي انجام نمي‌دهد. اداره کل ورزش و جوانان پروانه را صادر و تمديد نمي‌کند و از آن‌طرف هم هيئت واگذاري معلوم نيست چه کاري مي‌کند. هنوز به طور قطع نمي‌دانيم چه اتفاقي افتاده و وضعيت فعلاً مشخص نيست. در هر صورت اميدوارم همکاري لازم صورت گيرد تا مشکلات باشگاه برطرف شود.

مدافع تيم نفت در ادامه تصريح کرد: اصل 44 قانون اساسي هم مي‌گويد که بايد از خصوصي‌سازي حمايت شود، اما الان دود اين اتفاقات به چشم ما مي‌رود. ما شده‌ايم مانند فرزندي که پدر و مادرش مي‌خواهند از هم جدا شوند و بيشترين ضرر مي‌کنيم. بي‌نظمي از رأس باشگاه به بازيکنان هم کشيده مي‌شود. الان ما هر چقدر هم بخواهيم تمرکز کنيم، نمي‌توانيم. همين مسئله هم باعث مي‌شود مانند بازي با سپيدرود در دقايق ابتدايي بازي گل بخوريم. ما توقع داريم هر چه سريع‌تر مشکلات باشگاه‌مان حل شود.

نصرتي در پاسخ به اين پرسش که «آيا امکان دارد از اين تيم جدا شود يا خير؟» گفت: نفت تيم ريشه‌داري است و بازيکنان زيادي را به فوتبال کشور تحويل داده و الان هم مي‌تواند استعدادهاي زيادي را پرورش دهد. خيلي از جواناني که اکنون فوتبال بازي مي‌کنند کارشان را از اين تيم شروع کرده‌اند. واقعاً خوب نيست اين پتانسيل از دست برود.

وي در ادامه با بيان اينکه تيم نفت بازي خوبي مقابل سپيدرود انجام داده است، درباره حضور آتيلا حجازي در اين تيم خاطرنشان کرد: با اينکه برخي از بازيکنان را در اين ديدار در اختيار نداشتيم، اما به نظرم عملکرد خوبي از خود نشان داديم. حجازي هم به خوبي در تيم کار مي‌کند و انگيزه زيادي دارد تا موفق شود. کادرهاي فني قبلي (کريمي و درخشان) هم خيلي خوب کار مي‌کردند. جهانيان قول مساعد داده است تا هر چه سريع‌تر مشکلات را برطرف کند و ما هم اميدواريم اين اتفاق بيفتد.

وي درباره اينکه روز گذشته حميدرضا جهانيان سه بازيکن نفت را به جرم جاسوسي از تيم کنار گذاشته است و آيا اين موضوع صحت دارد، گفت: من در جريان اين اتفاقات نيستم و بهتر است از خود جهانيان سؤال کنيد.

مدافع نفت تهران در ادامه تصريح کرد: توقع من از ساکت و تاج که متوليان فوتبال کشور هستند اين است که به اين موضوع ورود و مشکلات را رفع کنند. اکنون اگر نفت از ليگ برتر کنار بکشد دودش به چشم تمام ليگ خواهد رفت. ما بهترين فدراسيون آسيا شديم و اگر الان AFC بفهمد که چنين مشکلاتي در ليگ‌مان وجود دارد از اينکه اين عنوان را به ما داده پشيمان مي‌شود.

نصرتي در پاسخ به اين پرسش که بازيکنان نفت تاکنون چند درصد از قراردادشان را دريافت کرده‌اند يادآور شد: ما 20 درصد از قراردادمان را اخذ و 10 درصد را هم چک اسفندماه را دريافت کرده‌ايم. بگذاريد يک چيز را اينجا بگويم، اين‌طور نيست که مشکلات مالي در نفت بيداد کند، شرايط خيلي هم بد نيست، بلاتکليفي باعث شده تا جهانيان نتواند براي تيم خرج کند. الان وضعيت نفت مانند ماشيني مي‌ماند که سندش به نام مالک نخورده به همين دليل جهانيان هم با اکراه براي تيم خرج مي‌کند و احساس مي‌کند امکان دارد 10 روز ديگر تيم را از او بگيرند و يا به يک خريدار ديگر واگذار کنند.

وي در پايان در واکنش به اين پرسش که تا چه زماني به فوتبال خود ادامه خواهد داد گفت: تا زماني که بدنم ياري کند و چند پيشکسوتي که کنارم هستند به من بگويند مي‌تواني بازي کني، بازي خواهم کرد.