یحیی رحمتی در گفتگو با خبرنگار مهر به توسعه صادرات محصولات صنایع دستی استان زنجان اشاره کرد و افزود: در این راستا پنج محصول آماده شده وبرای تولید به بازار عرضه میشود تا تنوع محصولات ایجاد شود و یکنواختی در محصولات صنایع دستی از بین برود.
وی اظهار کرد: توجه و استفاده از توانمندی هنرمندان و تنوع محصولات باعث ارتقای صادرات صنایع دستی میشود که در این میان میراث فرهنگی بر تحقق این امر مهم برنامه ریزی و مدیریت لازم را دارد.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: نگاه سنتی به موضوع بازاریابی محصولات صنایع دستی زنجان باید از بین برود و در این زمینه از دانش و دستاوردهای روز استفاده شود و از ایده فعالان و کارشناسان این حوزه برای حضور پررنگ در بازارهای هدف استفاده کنیم.
رحمتی ابراز کرد: راهکارهای برون رفت از نگاه سنتی بسیار مهم است و برای توسعه صادرات صنایع دستی باید تنوع محصولات صنایع دستی را مد نظر قرار دهیم.
وی بر آموزش نحوه بازاریابی صنایع دستی زنجان تاکید کرد و گفت: توجه به این امر مهم باعث ارتقای صادرات صنایع دستی میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایعدستی استان زنجان تصریح کرد: زنجان بهعنوان قطب صنایع مس و ملیله در کشور مطرح است ولی نبود بستهبندی مناسب و استاندارد باعث شده بازار فروش این محصولات تحت تأثیر قرار بگیرد.
رحمتی گفت: صنایعدستی یکی از مهمترین عوامل توسعه اقتصادی است که در صورت برنامهریزی مناسب میتوان در این زمینه به دستاوردهای مناسبی دستیافت.
وی با بیان اینکه صنایع دستی میراث ماندگار است، گفت: توسعه این صنعت به توسعه اشتغال و اقتصاد بسیار کمک میکند، بنابراین باید نسبت به تولید صنایعدستی باکیفیت توجه شود.