شناسهٔ خبر: 23170005 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

فتاحی در گفت‌و‌گو با میزان:

مربیان نفت اجازه نشستن روی نیمکت دربازی با سپیدرود را ندارند/ فقط می‌توانند به صورت موقت یک سرپرست داشته باشند

خبرگزاری میزان- مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ گفت: هیچکدام از اعضای کادرفنی این تیم نمی‌توانند روی نیمکت بنشینند و فقط با گرفتن تعهد و آنهم موقت یک سرپرست می‌نشیند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، تیم فوتبال نفت تهران در نخستین بازی خود در نیم فصل دوم رقابت‌های لیگ برتر از ساعت 14:30 امروز (جمعه) میهمان تیم فوتبال سپیدرود رشت است و این درحالی است که به دلیل آنکه اداره کل ورزش و جوانان استان تهران پروانه فعالیت حرفه‌ای این باشگاه را تمدید نکرده، قرارداد آتیلا حجازی و کادرفنی جدید او هم ثبت نشده و برای آنها کارت بازی هم صادر نشده است.

از طرفی هیچ یک از اعضای کادرفنی قبلی تیم هم جایی در کادرفنی فعلی ندارند و بر این اساس نفتی‌ها امروز بدون حضور حتی یک مربی روی نیمکت خود باید به مصاف حریف خود بروند.

سعید فتاحی در این خصوص به خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان گفت: با توجه به تمدید نشدن پروانه فعالیت حرفه‌ای باشگاه نفت تهران هیچکدام از قراردادهای جدید این تیم ثبت نشده است و بنابراین هیچکدام یک از اعضای کادرفنی این تیم نمی‌توانند روی نیمکت بنشینند. با توجه به اینکه حمید منوچهری، سرپرست این تیم هم نیست فقط ما به صورت موقت و آنهم با گرفتن تعهد اجازه حضور یک سرپرست را روی نیمکت تیم می‌دهیم.

انتهای پیام/