شناسهٔ خبر: 23167227 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: نامه‌نیوز قدیمی | لینک خبر

حادثه عجیبی که در خلوتگاه دختر 19 ساله با مرد 24 ساله رخ داد!

فرمانده انتظامی شهرستان دشتی گفت: صبح دیروز در شهر کاکی دختر و پسر جوانی که به صورت خودسرانه قرص ترامادول مصرف کرده بودند، دختر جوان ۱۹ ساله فوت و مرد ۲۴ ساله راهی بیمارستان شد.

صاحب‌خبر -
ترامادول حادثه عجیبی که در خلوتگاه دختر 19 ساله با مرد 24 ساله رخ داد! 
فرمانده انتظامی شهرستان دشتی گفت: صبح دیروز در شهر کاکی دختر و پسر جوانی که به صورت خودسرانه قرص ترامادول مصرف کرده بودند، دختر جوان ۱۹ ساله فوت و مرد ۲۴ ساله راهی بیمارستان شد.
به گزارش نامه نیوز سرهنگ جهانبخش صیادی بیان داشت: صبح امروز طی تماس تلفنی یکی از شهروندان مبنی بر مرگ مشکوک دختر جوان در یک منزل مسکونی سریعا ماموران انتظامی به این محل اعزام شدند.
سرهنگ صیادی عنوان داشت: ماموران انتظامی با ورود به محل حادثه مشاهده کردند که مرد جوان به صورت نیمه جان و یک خانم به صورت بیهوش برروی زمین افتاده اند.
این مقام مسئول گفت: پزشک اورژانس که همزمان با ماموران پلیس در محل حاظر شدند پس از معاینه اعلام کرد دختر فوت کرده است و مرد جوان هم که علائم حیاتی داشت سریعا به مرکز درمانی اعزام شد.
فرمانده انتظامی شهرستان دشتی تاکید کرد: در حال حاضر این موضوع توسط کارآگاهان پلیس آگاهی در دست بررسی است.

منبع:رکنا